موفقيت پارك‌هاي علم و فناوري منوط به اجراي قانون نيست
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۱۶۹۸
رئيس پارك فناوري پرديس در «خبرگزاري دانشجو»:

موفقيت پارك‌هاي علم و فناوري منوط به اجراي قانون نيست

رئيس پارك علم و فناوري پرديس با اشاره به وجود قانون‌هاي حمايت از پارك‌هاي علم و فناوري گفت: قانون به طور كامل مصوب شده ولي آيين‌نامه‌هاي اجرايي هنوز ابلاغ نشده است؛ البته موفقيت پارك‌هاي علم و فناوري منوط به اجراي قانون نيست.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، مهندس صفاري‌نيا، رئيس پارك علم و فناوري پرديس به همراه قنبر‌پور، رئيس مركز رشد فناوري نخبگان پارك و علم فناوري پرديس و امين‌رضا خالقيان، مدير ارتباطات و بين‌الملل پارك علم و فناوري پرديس عصر امروز با حضور در اين خبرگزاري مسائل و مشكلات مربوط به پارك‌هاي علم و فناوري و تاثير آنها در توسعه اقتصاد كشور و مقابله با تحريم‌ها را بررسي كردند.
 
بر اساس اين گزارش، مهندس صفاري‌نيا در اين جلسه گفت: براي حمايت از پارك‌هاي علم و فناوري قانون به طور كامل وجود دارد؛ ولي هنوز آيين‌نامه‌هاي اجرايي ابلاغ نشده كه در صورتي كه اين آيين‌نامه‌ها ابلاغ و اجرايي شود، روند فعاليت‌هاي پارك‌ها رونق مي‌گيرد ولي اين طور نيست كه موفقيت پارك‌ها منوط به اجراي قانون باشد.
 
وي افزود: پارك‌ها مي‌توانند از طريق فعاليت‌هاي ديگري كه در حوزه اختيارات آنها قرار دارد براي شركت‌هاي دانش‌بنيان مزيت ايجاد كرده و به موفقيت برسند.

رئيس پارك علم و فناوري پرديس همچنين در رابطه با مقايسه پارك‌هاي كشور با پارك‌هاي ديگر دنيا گفت: از نظر تعداد با پارك‌هاي دنيا هم‌سطح هستيم؛ ولي ما بايد بر روي كيفيت كار كنيم.
 
صفاري‌نيا اظهار داشت: رقابت پارك‌ها به خروجي آنها و سطح بين‌المللي پارك‌ها بستگي دارد كه ما بايد به تقويت اين حوزه‌ها بپردازيم.

وي همچنين محصولات دانش‌بنيان پارك علم و فناوري پرديس را نيز معرفي و در رابطه با نقش اين پارك در اشتغال‌زايي و كاهش خروج نخبگان از كشور صحبت كرد.

مشروح اين گفت‌وگو در روزهاي آينده در همين منبع منتشر مي‌شود.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار