کد خبر:۱۹۲۹۴۵
اجلاس سالانه مسئولان قوه قضائیه در مشهد- 1
وزير دادگستري: سیستم اطلاع رسانی قوه قضائیه بايد بهبود یابد
وزير دادگستري در جمع مسئولان عالي قضايي كشور در گزارشی، با اشاره به رشد دستگاه قضایي كشور در بسياري از زمينهها، خواستار بهبود سيستم اطلاعرساني قوه قضائيه شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، بختیاری صبح امروز در اجلاس سالانه مسئولان قضايي كشور که در تالار قدس آستان قدس رضوي مشهد در حال برگزاری است، گزارشي از عملكرد اين قوه در سال گذشته را ارائه كرد.
وی در ابتدای اين گزارش با بيان اينكه قوه قضائيه در دوره جديد و پس از گذشت سه سال، علي رغم محدوديت ها و مضايق پيش رو، با اتخاذ تدابير نو و با رويكرد هدفمند و برنامه محور و اميدآفرين، در قالب طراحي و تدوين 19 راهبرد اصلي و 81 هدف، توفيق يافته در حوزه برخورد با مفاسد اجتماعي و اقتصادي، اصلاح ساختارها، بهره گيري از فناوري هاي نوين و هوشمند، تقويت كادر اداري و قضايي و ديگر زمينه ها، از رشد قابل توجهي برخوردار شود، خواستار تقويت و توسعه نظام اطلاع رساني به طور مستمر و در طول سال شد.
وزير دادگستري در بخش هايي از اين گزارش بیان داشت: در بخش حوزه هاي ستادي، قوه قضائيه احكام متعددي از قانون برنامه پنجم خصوصا موارد مندرج در بندهاي «الف» و «ب» ماده 211 را به مرحله اجرا درآورده است كه از جمله آنها مي توان به، تدوين لوايح قضايي مورد نياز نظير لايحه پليس قضايي، لايحه آيين دادرسي تجاري، لايحه تعزيرات، لايحه همكاري هاي قضايي بين المللي با همكاري وزارت دادگستري، لايحه حمايت از خانواده و لايحه حمايت از كودكان و نوجوانان و همچنين در زمينه هاي مالي، تشكيلاتي و استخدامي در سال اول برنامه، در بخش «جذب قضات» تعداد 1384 نفر به گزينش معرفي و فرايند گزينش آنان به انجام رسيده است، اشاره کرد.
بختیاری ادامه داد: نوسازي و توسعه فضاهاي فيزيكي قوه قضائيه در قالب پيگيري اجراي 163 پروژه با زير بناي بالغ بر 520 هزار متر مربع در سطح كشور كه هم اكنون تعداد 73پروژه آن با زيربناي 210 هزار متر مربع مورد بهره برداري قرار گرفته است از دیگر برنامه های اجرا شده است.
وی افزايش اعتبارات هزينه اي دادگستري هاي كل كشور با رشد 9/33 درصد و اعتبارات تملك دارايي با رشد حدود 85 درصد نسبت به سال قبل را نیز از دیگر برنامه ها عنوان کرد.
وزير دادگستري، برگزاري آزمون استخدامي كاركنان اداري و انجام تعهدات جذب براي سال 91 به ميزان 3300 نفر، تامين اعتبار در خصوص پرداخت پاداش پايان خدمت حدود 300 نفر از قضاتي كه بيش از 30 سال سابقه كار داشتند را بخش مهمي از تحقق برنامه عنوان کرد.
بختیاری در ادامه گزارش كاملي از عملكرد تمامی دستگاه هاي زير مجموعه قوه قضائيه ارائه كرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰