آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۳۴۴۱

اجلاس بروکسل و بحران اروپا

اجلاس سران اروپا در بروکسل بر موضوع بحران یورو، در حالی برگزار می شود که هیچگاه اختلاف نظرهای سران اروپا در مورد نوع تعامل با بحران کنونی از زمان آغاز بحران مالی، به این اندازه زیاد نبوده است.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از یورونیوز، رهبران اتحادیه اروپا در حالی اجلاس دو روزه خود در بروکسل را آغاز کردند که آشکارا از زمان شروع بحران یورو در سال 2010، اختلاف نظرهای آنان از همیشه بیشتر است.
 
در این جلسه که بیستمین نشست پس از آغاز بحران می باشد، کسانی که مسئول شکست منطقه یورو می باشند و باعث این شدند که راه حل مناسبی برای این بحران عملی نشود، باید راه حلهای خود را ارائه کنند.
 
کسانی که در جبهه فرانسوا اولاند قرار دارند، امیدوارند که بتوانند باعث ایجاد تغییر شوند.
 
اولاند در حالیکه وارد سالن مذاکرات می شد، به خبرنگاران گفت: من به اینجا آمده ام به گونه ای که «رشد» محور اساسی تعهدات ما می باشد. من امیدوارم در اینجا تصمیم گیری هایی صورت گیرد که باعث ایجاد فعالیت های اضافی که کشور واقعا به آن نیاز دارد بشود و من به این امید به اینجا آمده ام که راه حلهای سریع برای کشورهایی پیدا شود که در بدترین شرایط به سر می برند.
 
اولاند روز چهارشنبه پس از دیدار با آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان می گوید در حال حاضر پاریس و برلین به توافقات گسترده ای در خصوص اقدامات لازم برای تحریک رشد اقتصادی رسیده اند.
 
مرکل درست قبل از آغاز مذاکرات امروز در بروکسل به روزنامه نگاران گفت: ما در روز اول، قبل از هر چیزی در مورد توافقمان برای رشد و اشتغال بحث می کنیم.
 
وی ادامه داد: ما بر روی یک برنامه خوب کار کرده ایم، به خصوص بر روی سرمایه گذاری در آینده و به خصوص در مورد کمک به جوانان برای بهبود بخشیدن به شانس خود در یافتن یک شغل مناسب.
 
با این حال مواضع رهبران فرانسه و آلمان هنوز هم در مورد اوراق قرضه یورو در تضاد قرار دارد به گونه ای که مرکل تمایلی به حمایت و کمک به بدهی های کشورهای دیگر ندارد. در عین حال اسپانیا و ایتالیا نیز در تلاشند تا بتوانند با جلب حمایت دیگر کشورها، بتوانند اقدامات اضطراری را برای پایین آوردن هزینه های استقراض خود فراهم کنند.
 
بطور کلی در انتخابات اخیر در کشور های اروپایی، از انجا که احزاب راستگرا مایل به انجام سیاستهایی در راستای ریاضتهای اقتصادی بودند، اکثر مردم به احزاب چپگرا که مایل به رشد اقتصادی در دراز مدت بدون انجام اقدامات ریاضتی بودند، رای دادند.
 
انتخابات اخیر ریاست جمهوری فرانسه نیز از همین نوع بود به گونه ای که سارکوزی راست گرا که نظرهای مشابهی با آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان -بزرگترین و قویترین اقتصاد اروپا- داشت، نتوانست پیروز شود و جای خود را به اولاند چپگرا داد.
 
اختلاف نظرهای موجود هم دقیقا به علت همین تضادها در سیاستهای راست و چپ است که مشکل اصلی کنونی اجلاس سران اروپا در بروکسل محسوب می شود.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار