کد خبر:۱۹۳۶۸۰
استاندار مازندران:
نهضت انقلاب اسلامي ثمره بازگشت به نهضت قرآني است
استاندار مازندران با اشاره به لزوم ترویج قرآن در جامعه گفت: نهضت انقلاب اسلامي ثمره بازگشت به نهضت قرآني است.
به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ سيد علي اكبر طاهايي ظهر امروز در افتتاحيه طرح تابستاني نشاط معنوي تصريح كرد: غنی سازی اوقات فراغت، تقویت بنیه دینی، سوق دادن جوانان به عرصه های مذهبي و آرمان هاي انقلاب، از اهداف اصلی این طرح است.
وی با اعلام اينكه امسال حدود ده هزار نفر از دانش آموزان مقاطع مختلف تحصیلی در این طرح، با آموزش های گوناگون قرآنی اعم از روخوانی، روانخوانی، تجوید، ترجمه، مفاهیم و حفظ اين كتاب نوراني آشنا خواهند شد، گفت: برگزاري طرح نشاط معنوي با محوريت قرآن كريم در امامزاده ها و حسينيه ها، گامي بزرگ براي نهادينه كردن ارزش هاي ديني در نوجوانان و جوانان محسوب مي شود.
طاهايي با اشاره به اينكه مراسم افتتاح 108 پایگاه طرح نشاط معنوی، همزمان در شهرهاي استان در حال برگزار ي است، بيان كرد: تدريس سی مبلغ بومی و اعزامی از قم در این طرح به عنوان مربی، ظرفيتي مطلوب براي غني سازي برنامه هاي اوقات فراغت دانش آموزان است.
استاندار مازندران از فعاليت موسسه قرآني جامعة القرآن در استان به عنوان يك نهضت ارزشمند ياد كرد و افزود: نهضت انقلاب اسلامي ثمره بازگشت به نهضت قرآني است.
وي از امضاي تفاهمنامه اي بين موسسه جامعه القرآن با اداره كل اوقاف و امور خيريه مازندران اشاره كرد و گفت: تربيت 10 هزار حافظ و قاري قرآن طي چهار سال از بركات اين تفاهمنامه خواهد بود.
طاهايي انس و آشنايي جوانان با كتاب نوراني و نجات بخش قرآن را سازنده دانست و تصريح كرد: جوانان و نوجواناني كه با قرآن مانوس مي شوند، بيشتر به رفتار و سلوك و سيره حضرت پيغمبر (ص ) و اهل بيت پاكش دل مي بندند.
استاندار مازندران ادامه داد: در پايگاه هاي تعليم و تربيتي كه به بركت نظام مقدس اسلامي در سراسر كشور برپاست، جوانان ديندار و دلداده ولايت فقيه در حال شكل گيري هستند.
وي حاصل قرآن و نماز را تربيت انسان هاي صاحب ادب و معرفت دانست و گفت: برنامه هاي اوقات فراغت بايد بيش از پيش و با برنامه ريزي دقيق و اصولي، با آموزش نماز و درس هاي قرآني غني سازي شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰