کد خبر:۱۹۴۰۹۲
اعتراض به تغییر استاندار قم؛ یادآور وقایع استانداری فارس
مثل اینکه رئیس جمهور جریان پلمپ استانداری فارس به دست طلاب و دانشجویان انقلابی را فراموش کرده است؟ گرچه این انتصاب در زمانی صورت می گیرد که مدارس علمیه قم تعطیل ...
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، در پی تودیع استاندار قم که منجر به اعتراضات فراوان گردید، یکی از طلبه های شیراز که از فعالان سیاسی این شهر است و اکنون در یکی از حوزه های علمیه قم مشغول به تحصیل است، اعتراض خود را هم در وبلاگ «طلبه یاشار» و هم روز گذشته در جلسه تودیع استاندار قم به صورت علنی خطاب به وزیر کشور بیان کرده است.
حجت الاسلام فرهاد جابر در این وبلاگ آورده است:
احمدی نژاد استانداری فارس را آباد کرد، حال نوبت به استانداری قم رسیده!
«تغییر استاندار قم، بازی سیاسی است» متاسفانه احمدی نژاد، تنها استاندار روحانی «حجت الاسلام والمسلمین موسی پور» را تغییر داده و فردی وابسته به جریان خاص در دولت را به عنوان استاندار قم منصوب کرده است.
با توجه به اینکه از پایان دولت دهم فقط یک سال باقی مانده است و حجتالاسلام والمسلمین موسیپور در استان قم پروژههایی را آغاز کرده بود و موضوع پروژههای مهر ماندگار لازم بود پیگیری شود و مجمع نمایندگان استان نگران این هستند که خدماترسانی به مردم متوقف شده یا دچار افت شود لازم است که احمدی نژاد در این تصمیم خود تجدید نظر کند. موسی پور، اولین و تنها روحانی است که در طی این چند سال بعد از انقلاب به عنوان استاندار یکی از استان های کشور منصوب شده است و در این 33سال استاندار روحانی نداشته ایم.
نوع فعالیتهای موسی پور به نحوی بوده است که مردم، مسئولین، علماء و مراجع گرانقدر از ایشان راضی بوده اند. البته انتقاداتی هم به بعض از عملکرد و خط سیاسی ایشان داریم اما عدم توجه رئیس جمهور به نظر مراجع و علماء قم موجب رویگردانی روحانیون از وی خواهد شد.
انتصاب فردی معلوم الحال «از امضاء کنندگان بیانیه حمایت از خانه نشینی احمدی نژاد» به عنوان استاندار جدید قم، توهین به جامعه روحانیت تلقی می شود. استانی که لازم است در آن کار به دست روحانی فعال و دلسوز باشد را به دست کسی بسپارند که از عهده استان کوچکی مانند همدان برنیامده، علتی جز سیاسی کاری و غرض ورزی می تواند داشته باشد؟
اگر حقیقتاً دولت به فکر پیشرفت استان قم است چرا فردی را در استانداری قم منصوب می کند که عملکرد روشن و درخشانی نداشته است؟ فردی که از سال 88 تاکنون نتوانسته است با حوزه علمیه همدان تعامل خوبی داشته باشد، چگونه می تواند با حوزه علمیه قم همکاری داشته باشد؟
مثل اینکه احمدی نژاد جریان پلمپ استانداری فارس به دست طلاب و دانشجویان انقلابی را فراموش کرده است؟ گرچه این انتصاب در زمانی صورت می گیرد که مدارس علمیه قم تعطیل می باشند اما همین اندک روحانیون و طلاب حاضر در شهر مقدس قم سکوت نخواهند کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰