مهدويت و انتظار مسئله ای خطير در زندگی بشر است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۴۵۵۱
امام جمعه اردبیل:

مهدويت و انتظار مسئله ای خطير در زندگی بشر است

امام جمعه اردبیل تصريح كرد: مهدويت و انتظار مسئله ای خطير در زندگی بشریت است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اردبیل، حجت الاسلام سيد حسن عاملی روز گذشته در جشن انتظار در دانشگاه محقق اردبيلی اظهار داشت: اگر يک روز از دنيا باقی بماند، خداوند آن روز را آنقدر طولانی می کند تا با ظهور حضرت قائم، عدالت بر زمين گسترده شود.
 
وی نگاه خاص به مهدويت و انتظار را مسئله ای خطير در زندگی بشریت دانست و اظهار داشت: اراده ای حکيم و عادل بر جهان حاکم است و با عدالتی که برای بشر ناشناخته مانده جوابگوی نيازهای معنوی، دنيوی و به ويژه فطرت بشری بوده است.
 
نماينده ولی فقيه در استان اردبيل با بیان اينکه بشر تشنه جداشدن از عالم خاکی است، گفت: اسباب تسکين تمام دردهای بشری، انبيا و اوليای الهی است.
 
 عاملی ابراز امیدواری کرد که انديشه های توحيدی در افکار جهانی ساری و جاری شود و با عمل به دين مبين اسلام، نشاط و اميد بر جوامع اسلامی سايه بيفکند.
 
مسعود گنجی، رئيس دانشگاه محقق اردبیلی نیز در این مراسم بیان داشت: سعی داریم به منظور اشاعه فرهنگ اصيل اسلامی وايده انقلاب اسلامی، پرديس بين المللی مقطع دکتری برای جذب دانشجو از حوزه قفقاز و آسيای ميانه را در این دانشگاه ايجاد کنیم.
 
 وی مسئوليت دانشگاه در عملياتی کردن دکترين مهدويت در جهان را سنگین دانست وگفت: انتظار جامعه از دانشگاه برنامه ريزی برای آينده گزينی است نه آينده نگری، لذا همه ما باید به عنوان سربازان امام زمان در این راه تلاش کنیم. 
پربازدیدترین آخرین اخبار