کد خبر:۱۹۴۷۶۹

اعلام ورشکستگی یکی از بزرگترین شهرهای آمریکا

شهر استاکتون در ایالت کالیفرنیا بزرگترین شهر در تاریخ آمریکا است که اعلام ورشکستگی کامل می کند، بحران در بخش مسکن و بدهی هایی این شهر به دلیل اجرای طرحهای توسعه شهری مهمترین دلایل ورشکستگی آن عنوان شده است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، استاکتون، یکی از بزرگترین شهرهای ایالت کالیفرنیا به علت مشکلات مالی ناشی از کسری شدید بودجه اعلام ورشکستگی کرد.
 
آن جانستون شهردار جدید این شهر گفت: در زمانی که این شهر مرفه و ثروتمند بود، مسئولانِ آن، تمامی پو‌ل‌ها و مالیات‌های مردم را در پروژه‌های بی‌فایده به هدر دادند. آنان هشتاد میلیون دلار برای ساخت ساختمان کنسرت خرج کردند و سپس به نیل دایموند، خواننده معروف آمریکایی، یک میلیون دلار پول دادند که در آنجا آواز بخواند. همچنین مسئولان شهر به امید واهی جلب گردشگران به استاکتون، دو میلیون دلار به آشپزی معروف پول دادند که کافه ای در این شهر بازکند که البته پس از مدتی کوتاه ورشکسته شد.

 بحران در بخش مسکن، افزایش روزافزون حقوق و مزایای بازنشستگان و بدهی هایی که این شهر به علت دریافت وام برای اجرای طرحهای توسعه شهری پیش از بروز بحران مالی دریافت کرده بود، به صنعت کشاورزی استاکتون ضربه شدیدی وارد کرده است.

به گفته مسئولان استاکتون، این شهر چندین سال است که با کسری بودجه رو به رو است و این معضل، مسئولان را وادار به کاهش ارائه خدمات عمومی ضروری از جمله شمار نیروهای پلیس و مراکز و ماموران آتش نشانی کرده است.

کسری بودجه شهر استاکتون به بیش از بیست و شش میلیون دلار می رسد.

اوضاع مالی استاکتون اگرچه بسیار وخیم است، اما مسئله نادری به شمار نمی رود. دیگر شهرهای بحران زده ایالت کالیفرنیا نیز همچنان با پیامدهای ناشی از رکود بزرگ دست و پنجه نرم می کنند.

اوا اسپایگل، رئیس اتحادیه شهرهای کالیفرنیا در این خصوص گفت : « بطور قطع شهرهای این ایالت روزهای بسیار دشواری را از نظر اقتصادی سپری می کنند. بسیاری از این شهرها تقلا می کنند مانع از توقف ارائه خدمات عمومی به شهروندان شوند.»

پیش از بروز بحران مالی در آمریکا، صنعت کشاورزی و معادن طلا موجب رونق اقتصادی شهر استاکتون شده بود. با رونق گرفتن اقتصاد این شهر، مقامات نیز هزینه های بیشتری را صرف کردند. آنها مزایای هنگفتی به کارکنان دولتی اختصاص دادند و به علت طرحهای توسعه شهری زیر بار بدهی رفتند.

در حال حاضر، یک کارمند بازنشسته در این شهر تا پایان عمر بیمه خدمات درمانی رایگان دریافت خواهد کرد. مسئولان استاکتون در نظر دارند این مزایا را قطع کنند.

مقامات این شهر که به رشد اقتصادی شهرشان تا ابد امیدوار بودند، هیچ طرحی برای نحوه تامین بودجه چنین مزایای هنگفتی در نظر نگرفته بودند.

شهردار این شهر گفت: مسئولان این شهر، ساختمانی بسیار بزرگ و مجلل برای شهرداری با هزینه سی و پنج میلیون دلار ساختند، اما پیش از آنکه مقامات شهرداری بتوانند به آن ساختمانِ جدید منتقل شوند، به علت عدم بازپرداخت اقساط وام‌های گرفته شده توسط شهرداری، بانک‌ها آن ساختمان هشت طبقه و دو پارکینگ چند طبقه این شهر را مصادره کرد. مسئولان این شهر همچنین بندرگاهی تفریحی با هزینه چند ده میلیون دلاری ساختند که در کنار آن کشتی چهل و دو میلیون دلاری به عنوان کازینوی قماربازی، لنگر انداخته است. آنان به تمامی کارکنان شهرداری، بیمه خدمات درمانی کامل برای خود و همسرشان به صورت مادام العمر دادند که باعث بدهی چهارصد و هفده میلیون دلاری برای شهرداری شد. آنان هیچ پس‌اندازی برای روز مبادای این شهر نگذاشتند و لذا رکود اقتصادیِ آمریکا، مانند قطاری باری، به این شهر برخورد کرد.

وی افزود، اکنون نرخ رسمی بیکاری در شهر استاکتون نوزده درصد است که به مراتب از میانگین هشت درصد سراسر آمریکا بیشتر است.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار