رئیس مجلس با تاكيد بر اينكه هيچ گاه با واردات شغل ايجاد نميشود، گفت: اگر به جای محصول نهایی، تكنولوژي وارد كشور شود، مشكلات اقتصادي ما حل شده و اراده دشمنان براي ضربه به كشور از بين مي رود.
به گزارش خبرنگار مجلس «خبرگزاري دانشجو»، علي لاريجاني در سيزدهمين همايش سراسري اتحاديه انجمنهاي اسلامي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات و شركتهاي تابعه كه امروز برگزار شد، اظهار داشت:پس از پيروزي انقلاب اسلامي انجمنهاي اسلامي نقش ممتازي در دستگاههاي اداري كشور داشتند.
وي افزود: آن زمان كه وضعيت ادارات ما حالت مستقر نداشت، مشكلاتي در مسير خدمترساني به مردم وجود داشت و انجمنهاي اسلامي به صورت خودجوش و اثر وظيفه شناسي به حل مشكلات همت گماشتند و مشكلات را مرتفع كردند.
لاريجاني با اشاره به توجه وزارت مخابرات و پست نسبت به نخبگان گفت: يكي از نكات ممتاز در مورد اين وزارتخانه اين است كه از اول انقلاب توجه داشت كشور ما به دليل برخورداري از نخبگي ظرفيت بسيار خوبي براي رفع نيازهاي كشور دارد.
وي ادامه داد: اما هميشه افراد سهل انديشي وجود دارند كه تصور مي كردند با واردات به توسعه يافتگي ميرسيم اما اين تصور، تصور درستي نيست و بايد گفت تا به يك دانش دست نيابيم نميتوانيم توسعه يافته شويم.
رئيس مجلس شوراي اسلامي در ادامه با اشاره به توطئههاي رژيمهاي استبدادي در ايجاد مشكل براي ايران به سه ويژگي اين دورهها اشاره كرد و گفت: دوره اول دوره تقابل نظامي آمريكا با ايران بود كه از ابتداي انقلاب اسلامي شروع و تا اواخر جنگ ادامه داشت.
وي افزود: اين رويكرد از بدو پيروزي انقلاب آغاز كرد و كاري كه ملت انجام داد برداشتن يك ديكتاتور از مسير رسيدن به اهدافش بود اما آنان که پس از پیروزی انقلاب آمریکاییها نتوانستند نگرانی خود را مخفی کنند، بنابراین به سمت راهحلهای نظامی رفتند.
رئیس قوه مقننه با اشاره به کودتای نوژه و نقش آمریکا در تقویت برخی از جریانهای تجزیهطلب گفت: ملت ایران در این راه کم هزینه نداد، بنابراین آنها نیز موجود کمخاصیتی مانند صدام را تحریک کردند که به ایران حمله کند و در طول جنگ از هیچ کمکی به عراق دریغ نکردند.
لاریجانی با اشاره به اشتباه محاسباتی غرب در ابتدای انقلاب، تصریح کرد: آنها تصور می کردند که برخی از رجال سیاسی که به صورت بادکنکی وجههای پیدا کردند، در مردم عمقی دارند اما انقلاب ما انقلاب ریشهداری بود که در این دوره با فراز و فرودها و جانفشانیهای مردم بارور و پایدارتر شد و دشمنان نیز متوجه شدند با قدرتی به نام ملت ایران روبرو هستند.
رئیس دستگاه قانونگذاری کشور بیان کرد: در دورههایی فضای القائات سیاسی ایجاد کردند و گاهی چفیهداشتن و همین نیروهای بسیجی را که برای نظام تلاش داشتند را مسخره میکردند، حتی در برخی روزنامهها نیز از حماسه بزرگ حسینی به خشونت یاد و روحانیت و مراجع تقلید را تحقیر میکردند.
لاریجانی افزود: در اوایل انقلاب در زمان بنیصدر نیز با مسئلهسازی ذهن جامعه را پراکنده میکردند و به جای اینکه جامعه در منافع ملی و آرمانهای انقلاب تمرکز کند، اراده آنها را سست میکردند. در دوره دوم خرداد نیز با طرح مسائل غلط در جامعه قصد پراکنده کردن ذهنها را داشتند و شگرد آنها نیز مشغولسازی در داخل بود تا توانها سایش پیدا کند.
وی در ادامه با اشاره به رویکرد دوم دخالت غرب در ایران بیان داشت: پس از شکست دشمنان در تقابل نظامی با ایران، دوره بعد به دنبال دسایس سیاسی بودند و فکر میکردند میتوانند تزلزلی در اراده مسئولین کشور ایجاد کنند.
لاریجانی با اشاره به ویژگی های دوره دوم خرداد گفت:.در زمان دوم خرداد مسائل سیاسی در کشور مطرح میکردند و گاهی افراد بسیجی که برای انقلاب زحمت کشیدند را به تمسخر میکشیدند و چفیه گذاشتن را مسخره میکردند و روحانیت و مراجع تقلید را تحقیر میکردند و یک نوع روشنگری بیبوته و بیریشه را در کشور مطرح میکردند.
رئیس مجلس با اشاره به عملکرد مردم در این وقایع گفت: وقایعی را در آن زمان به وجود میآوردند که میتوانست وجهه ایران را در بیرون تخریب کند، داستان 18 تیر را برجستهسازی کردند و در آن دوران داستان مضحکه تحصن در مجلس را راه انداختند تا دنیا تصور کند وضع آشفتهای در جامعه وجود دارد،اما مردم ما مسلمان هستند و در مقطع نظامی پای انقلابشان ایستادند و از این مرحله هم عبورکردند.
وی افزود: جامعه را به سمت درگیریهای سیاسی بردند و در وقایع پس از انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری نیز همین ماجراجوییها را به وجود آوردند و عدهای در داخل غفلت کردند و فتنه به پا شد، چه صحنههایی در رسانهها به وجود آوردند تا وضع داخلی کشور را به هم ریخته و آشفته نشان دهند و میخواستند آشفتگی سیاسی راه بیندازند.
علی لاریجانی ادامه داد: اما هم ملت و هم مقام معظم رهبری هوشیار بودند و رهبر فرزانه انقلاب بود که آرامش در کشور و همسو کردن ملت و پیشرفت تکنولوژی را دائما گوشزد می کردند و راه را پیش میبردند.
رئیس مجلس همچنین گفت: پرونده آمریکا و غرب در مسئله حقوق بشر بسیار افتضاح است ولی آنان موضوع حقوق بشر را در مورد ایران مطرح میکنند، مجرای دیگری که غربیها درباره ایران دنبال میکنند، مسئله هستهای است، در این دوره شگردهای مختلفی داشتند و گاهی بحثهایی را مطرح میکردند اما نتوانستند مانع پیشرفت هستهای ایران شوند، اینکه عدهای جمع شوند و مسائلی درست کنند و هر روز بگویند کارتان را تعطیل کنید که نمیشود.
رئیس مجلس خطاب به غربیها با تاکید بر اینکه شما نمیتوانید مقابل حرکت ملی ملت ایران را بگیرید، یادآور شد: شگرد غربیها این است که ملت ایران را منصرف کنند و هماکنون یک جنگ ارادهها در جریان است.
وی افزود: پس از رویکردهای نظامی و سیاسی، امروز هم رویکرد آنان تقابل اقتصادی است و تصور میکنند با این فشار اقتصادی، مردم متزلزل میشوند و اراده ملت سست میشود، در حالیکه ملت ایران در دو مرحله، دو رویکرد آنان را سپری کرد و امروز هم با استقامت و صبر، این دوره را نیز پشت سر خواهد گذاشت، عنصر جهاد و فکر شهادت در ملت ایران انگیزه ایجاد کرده است.
لاریجانی با اشاره به نحوه مدیریت این دوران گفت:اگر رفتار اقتصادی در کشور جمع و جور باشد و ریخت و پاش در کشور نباشد، با همه سنگاندازیهای دشمن می توانیم به خوبی کشورمان را اداره کنیم.
وی افزود: درست است دشمنان به دنبال مسئلهسازی اقتصادی در کشور هستند ولی باید با تدبیر از منابعمان استفاده کنیم و اگر رویکرد ما به سمت تولید داخل پیش رود، مشکلات برطرف میشود، اگر رویکردمان افزایش تولید داخلی باشد، اشتغال نیز ایجاد میشود و اگر فضای کسب و کار تصحیح شود، آن وقت هم مشکل اشتغال برطرف میشود و هم اراده آنان می شکند.
رئیس مجلس بر همین اساس یادآور شد: باید نشان دهیم که می توانیم این تهدید را به فرصت تبدیل کنیم و از این مرحله نیز عبور خواهیم کرد و باید این شگرد را شناخت و با ان درست برخورد کرد، در هیچ یک از مراحلی که پیشرفت کردیم، اینگونه نبود که نخبگان و دانشمندان را رها کنیم و باید از آنان حمایت شود.
علی لاریجانی همچنین با تاکید بر اینکه تا می توانیم باید از واردات بیرویه جلوگیری کنیمو اجازه دهیم کالاها در داخل تولید شود، گفت: انحصارات در این زمینه کشنده است و باید رقبا متنوع باشند.
رئیس مجلس با اشاره بهآرایش سیاسی موجود در کشور سخن اظهار داشت: ارای سیاسی مختلفی در کشور وجود دارد و سلایق متفاوت است اما مهم فهم این معناست که در این شرایط باید برخی مسائل حاشیهای را فدای مسائل مهم نکنیم و وحدت را حفظ کنیم و نباید نزاع ایجاد شود.
رئيس مجلس شوراي اسلامي با اشاره به توطئههاي فرهنگي غرب عليه ايران بيان داشت: طي يك سال اخير در مسائل فرهنگي، جنسهاي مختلف فكر اسلامي تجربه شد و اكنون زمان تجربه برخي از جنسهاي اسلامي بدلي نيست.
لاريجاني خاطرنشان كرد: از مشروطه تاكنون علماي اسلامي، اسلام را به مردم معرفي كردند و ما هماكنون نيز بايد از نظر فرهنگي به علماي اسلامي رجوع كنيم.