ما همیشه باید به شاقول ولایت نگاه داشته باشیم/ در انتخابات نباید وامدار کسی شویم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۵۸۰۶
حجت الاسلام آقاتهرانی:

ما همیشه باید به شاقول ولایت نگاه داشته باشیم/ در انتخابات نباید وامدار کسی شویم

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: ما باید نگاه به شاقول ولایت داشته باشیم و خودمان را فقط با حضرت آقا بسنجیم که بهترین الگو در دوران غیبت، مقام ولایت می باشد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، حجت الاسلام مرتضي آقاتهرانی پنج شنبه شب در همایش هم اندیشی جوانان پایدار در تالار شهید مطهری دانشکده پزشکی شیراز که توسط جبهه پایداری استان فارس برگزار شد، با بیان اینکه غفلت موجب می شود که یا جزو اصحاب فتنه شویم یا این اصحاب از ما سوء استفاده کنند، اظهار داشت: همواره باید بدانیم که خداوند متعال در هر شرایطی حضور دارد و این حضور مختص هیچ فضایی نیست.
 
وی افزود: حضور و تدبیر خداوند متعال در عرصه های دفاع مقدس، علم و فناوری، سیاست و ... وجود دارد و این بدین معناست که ما باید در هرکاری برای رسیدن به رضایت او تلاش کنیم و نتیجه را نیز به خداوند متعال واگذار کنیم و به فکر پیروزی دنیوی نباشیم چه اگر این پیروزی دنیوی مهم بود، یزید پیروز کارزار کربلا بود.
 
دبیرکل جبهه پایداری با بیان اینکه نباید سیاست را ابزار دست خود کنیم، گفت: ما باید تلاش کنیم به مذهب عمل کنیم و نگاه به شاقول ولایت داشته باشیم؛ خودمان را فقط با حضرت آقا بسنجیم که بهترین الگو در شیعه، اهل بیت(ع) و در دوران غیبت، مقام ولایت می باشد.
 
آقاتهرانی با تصریح بر ولایت به عنوان رکن رکین اسلامیت نظام بیان کرد: گفته ها و خواسته های حضرت آقا معلوم و شفاف است، پس بایستی ملاک پیروزی را در عمل به فرامین مقام عظمای ولایت قرار دهید.
 
وی خاطرنشان کرد: نباید برای رسیدن به پیروزی بر روی مرده های دیگران بایستیم.
 
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه در انتخابات نباید وامدار و مدیون کسی شویم، گفت: جبهه پایداری در انتخابات پول نداشت به کسی بدهد اما همین بچه های حزب اللهی در خیابان های تهران تبلیغ پایداری را می کردند.
 
دبیرکل جبهه پایداری گفت: چرا برای رسیدن به قدرت و مقام باید آبروی دیگران را ببریم و تیشه به ریشه دیگران بزنیم مگر یادمان رفته است که «و مکروا و و مکرالله و الله خیرالماکرین».
 
آقاتهرانی بیان کرد: مردم به پول و قدرت و سوابق سیاسی و یا تحصیلاتی رأی ندادند، بلکه به کسانی رأی دادند که برای رضای خدا به میدان آمده بودند.
 
وی گفت: این عرصه هم یک عبادت است و به فرموده امام راحل «حفظ نظام از اوجب واجبات است» و اگر کسی با اخلاص واقعی و خدمت در این راه بمیرد اجر یک شهید دارد.
 
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس همچنین تصریح کرد: باید در کارهایی وارد شویم گه برایمان برکت داشته باشد و عمر خود را با برکت کنیم.
پربازدیدترین آخرین اخبار