کد خبر:۱۹۶۶۶۶
اخبار بيستمين نمايشگاه قرآن
آغاز به كار «جشنواره تابستان خوب من» در بيستمين نمايشگاه قرآن
«جشنواره تابستان خوب من» با حمايت هيئت و كانون خادم الرضا در نمايشگاه امسال كار خود را آغاز كرد.
به گزارش خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو» هيئت و كانون خادم الرضا (ع) با برنامههاي گسترده در سال توليد ملي هفتمين طرح اوقات فراغت خود را تحت عنوان «جشنواره تابستان خوب من» در بيستمين نمايشگاه قرآن برگزار ميكند.
اين جشنواره در 6 بخش آموزش قرآني و علمي، ورزشي و تربيت بدني، فني و حرفهاي، فرهنگي وهنري، خدمات اجتماعي و بخش ويژه كنكور شامل برنامههاي تفريحي، آموزشي، اردوي معنوي، مسابقات و سرگرمي برگزار ميشود.
در راستاي تبليغ فرهنگ خانواده و ازدواج و در راستاي اهداف عامالمنفعه و تعهد ديني و اخلاقي به صورت گسترده و وسيع، مراسمي به عنوان «جشن ازدواج كانون خادم الرضا» برگزار ميشود.
در اين كانون به منظور بينش و آگاهي اعضا و دانشافزايي افراد، با سنجش نيازهاي فكري و عقيدتي همه ساله برنامههاي فرهنگي و علمي همچون مباحث وهابيت، امام شناسي، شبهات ديني و هشياري ملي برگزار ميكند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰