دانشجويان پرچمداران واقعي عزت و شرف هستند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۶۸۳
رئيس دانشگاه محقق اردبيلي:

دانشجويان پرچمداران واقعي عزت و شرف هستند

رئيس دانشگاه محقق اردبيلي گفت: دانشجويان ما پرچمداران واقعي عزت و شرف هستند، چرا كه با تلاش بي وقفه خود از آرمان‌هاي انقلاب اسلامي دفاع كرده‌اند.

عزيز حبيبي در گفت‌وگو با خبرنگار «شبكه خبر دنشجو» در اردبيل، در خصوص وظيفه جامعه دانشگاهي در تداوم و به ثمر رسيدن انقلاب اسلامي اظهار داشت: دانشگاه ها از ابتداي نهضت امام خميني (ره) نقش زيربنايي و اساسي در به ثمر رسيدن آرمان ها و باورهاي اعتقادي مردم داشتند.

وي تصريح كرد: دانشجويان امروز برخلاف عقايد نادرست قبل از انقلاب با تكيه بر سطح ايمان و با تلاش روزافزون در تلاشند تا امت ايران را به سعادت برسانند.

رئيس دانشگاه محقق اردبيلي دستيابي به علوم و فنون جديد را از دستاوردهاي دانشگاهيان در طول 30 سال گذشته دانست و يادآور شد: دانشجويان توانسته اند با مجهز شدن به علم روز دنيا، كشور را از لحاظ علمي غني كنند.

حبيبي خاطرنشان كرد: دانشگاه ها در طول تاريخ انقلاب اسلامي هميشه مبدا حركت و تلاش به منظور دست يافتن به آرمان هاي اصيل انقلاب بوده اند و در راهپيمايي 22 بهمن امسال نيز به صورت پرشكوه شركت خواهند كرد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار