آغاز داوری مرحله نهایی جشنواره فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی در کرمان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۶۹۵۱

آغاز داوری مرحله نهایی جشنواره فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی در کرمان

مسئول كمیته فرهنگی چهارمین جشنواره فرهنگی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشكی با بیان اینکه داوری 9550 اثر در مرحله نهایی  این جشنواره از دیروز در کرمان آغاز شده است، گفت: تاکنون 8800 اثر در سامانه جشنواره ثبت شده است.
فاطمه ناجی در گفت‌و‌گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در کرمان، اظهار داشت: داوری چهارمین جشنواره فرهنگی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور از صبح امروز با حضور 40 داور کشوری در رشته های مختلف هنری، معارف، پژوهشی، ادبی و فناوری اطلاعات آغاز شده و تا 31 تیرماه جاری ادامه دارد.
 
 وی با اشاره به اینکه در مرحله ثبت اولیه چهارمین جشنواره فرهنگی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشكی كشور، 18 هزار اثر در سامانه ثبت و این تعداد آثار در 50 دانشگاه علوم پزشكی كشور بررسی شد، گفت: از بین 50 دانشگاه علوم پزشکی در سطح کشور 43 دانشگاه به مرحله کشوری راه یافته اند.
 
مسئول كمیته فرهنگی چهارمین جشنواره فرهنگی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشكی با بیان اینکه9550 اثر در مرحله نهایی جشنواره در شش بخش مسابقه ای شامل ادبی، پژوهشی، فناوری اطلاعات، معارف اسلامی، نشریات دانشجویی و هنری داوری می شود، گفت: 8800  اثر تاکنون در سامانه جشنواره ثبت شده است.
 
ناجی بیشترین آثار راه یافته به مرحله کشوری این جشنواره را از دانشگاه های علوم پزشکی اصفهان با 1714 اثر، تبریز با 1126 اثر و کرمان با 485 اثر عنوان کرد.
 
لازم به ذکر است، چهارمین جشنواره فرهنگی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور از چهار تا ششم شهریور ماه جاری به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار می شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار