فعالیت 1700 رابط سلامت در رفسنجان در سال جاری
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۷۰۳۰

فعالیت 1700 رابط سلامت در رفسنجان در سال جاری

کارشناس جلب مشارکت‌های مردمی وابسته به معاونت بهداشتی رفسنجان گفت: با اضافه شدن 50 رابط سلامت به رابطین، شمار آن‌ها در رفسنجان به یک 1700نفر رسید.
 صدیقه غلامحسینی در گفت‌و‌گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در کرمان، گفت: رابطین سلامت اولین بار در سال 69 در تهران کار خود را شروع کردند و پس از موفقیت، ایجاد این طرح در پایتخت در سال 72 و در کل شهرها و پس از آن در سال 78 در کل روستاها به اجرا در آمد.
 
وی اظهار داشت: به رابطین سلامت که در حقیقت نقش بسزایی در تلنگر و یادآوری و آموزش آنچه که افراد باید به سلامت خود اهمیت دهند، دارند، آموزش هایی از قبیل تنظیم خانواده، بهداشت محیط و بهداشت اعصاب و روان، بیماری های واگیر و غیر واگیر، آشنایی با احوال سالمندان، واکسیناسیون، کمک های اولیه و غیره داده می شود تا در موقع پیگیری امور بهداشتی سلامت مادران باردار، سلامت کودکان و افراد سالخورده  بتوانند آموخته هایشان را به مردم انتقال دهند.
 
غلامحسینی خاطرنشان کرد: این افراد گزارش آمار وقایع حیاتی، مهاجرت، مرگ و میر و تولد افراد تحت نظر خود را به بهداشت بر عهده دارند.
 
کارشناس جلب مشارکت های مردمی  وابسته به معاونت بهداشتی رفسنجان گفت: برای هر 20 خانوار روستایی یک و برای هر 50 خانوار شهری نیز یک رابط سلامت نیاز است که خوشبختانه در رفسنجان بیش از نیاز خود داوطلب سلامت مشغول به فعالیت اند.
 
غلامحسینی با اشاره به اینکه قریب 50 رابط سلامت به رابطین سلامت اضافه شده است، تصریح کرد: با اضافه شدن 50 رابط سلامت به رابطین، شمار آن ها در رفسنجان به 1700نفر رسید.
 
وی آمار رابط متخصص که در ادارات شهرستان مشغول به انتقال یافته های پزشکی خود به کارمندان هستند را 22 نفر اعلام کرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار