360 اثر جشنواره فرهنگی علوم پزشکی به عنوان برگزیده نهایی معرفی می‌شوند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۷۲۲۷

360 اثر جشنواره فرهنگی علوم پزشکی به عنوان برگزیده نهایی معرفی می‌شوند

دبیر شورای طرح و برنامه چهارمین جشنواره فرهنگی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور گفت: 360 اثر این جشنواره به عنوان برگزیده نهایی معرفی می‌شوند.
محمود شریفی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در کرمان، تصریح کرد: با پایان یافتن کار داوری مرحله کشوری چهارمین جشنواره فرهنگی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، چهارم و پنجم مردادماه نتایج و کارنامه آثار دانشجویان در این مرحله در سامانه منتشر می شود.
 
وی افزود: پس از بررسی آثار، نمرات آثار مرحله نهایی چهارمین جشنواره فرهنگی دانشگاه های علوم پزشکی در کارنامه ای ثبت و پس از آن در سامانه منتشر می شود.

دبیر شورای طرح و برنامه چهارمین جشنواره فرهنگی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور، بیان داشت: راه یافتگان به مرحله کشوری این جشنواره می توانند برای آگاهی از کارنامه و نمره خود با رمز و کلمه عبوری که در اختیار دارند، وارد سامانه شوند و از وضعیت اثر خود به این جشنواره مطلع شوند.

شریفی با بیان اینکه کار بررسی و داوری آثار راه یافته به مرحله کشوری از 28 تیرماه در دانشگاه علوم پزشکی کرمان آغاز شد، گفت: داوری آثار اکنون در مرحله پایانی قرار دارد و بخش ادبی این جشنواره امروز از سوی داوران مورد بررسی قرار می گیرد.

وی افزود: با بررسی آثار راه یافته به مرحله کشورِی، 360 اثر به عنوان برگزیده نهایی معرفی می شوند.

دبیر شورای طرح و برنامه چهارمین جشنواره فرهنگی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور، خاطرنشان کرد: برگزیدگان نهایی نیز از چهارم تا ششم شهریورماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان معرفی و تجلیل می شوند.
پربازدیدترین آخرین اخبار