کد خبر:۱۹۷۵۱۶
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس:

ایران دريافت خسارات موشک‌های S300 را مطالبه كرده است

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از مطالبه ايران براي دریافت خسارات واردشده در مورد خودداری سوریه از دادن موشک‌های S300 خبر داد. 
به گزارش خبرنگار مجلس «خبرگزاری دانشجو»، نقوی حسینی با اشاره به گزارش وزیر دفاع از آخرین تحولات و دستاوردهای دفاعی کشور که امروز به همراه معاونین خود در کمیسیون حضور یافته بود، اظهار داشت: سردار وحیدی با اشاره به دستاوردهای جدید موشکی ایران در مورد موشک های s300 اعلام کرد که پس از خودداری روسيه از دادن موشک های مذکور به ايران، در وزارت دفاع ابتدا نسبت به دریافت پرداخت های ایران اقدام و حقوق ملت ایران را بازگرداند و سپس جهت گرفتن خسارات وارد شده، دادخواستی ارائه شده که قطعا خسارات آن را دریافت خواهیم کرد.

وی با اشاره به ادامه اظهارات سردار وحیدی افزود: بر اساس اظهارات وی، اقدام بعدی، ساخت موشک هایی با برد بلند بود که این اقدام نیز با اتکا به توان علمی – فنی و تکنولوژی خودمان شروع شد و اکنون به موفقیت قابل قبولی دست یافته ایم.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در ادامه با اشاره به اظهارات وزیر دفاع در مورد سهم جمهوری اسلامی ایران از دریای خزر گفت: سردار وحیدی اعلام کرد که 20 درصد از دریای خزر از لحاظ کنترلی و فعالیت های دفاعی دریایی در دستور کار است.

نقوی با اشاره به اهمیت دفاع سایبری اظهار داشت: یکی از محوری ترین فعالیت های وزارت دفاع، دفاع سایبري است و در تهاجمات سایبری اخیر علیه تاسیسات کشورمان که منجر به خنثی سازی آنها شد، نشان از توان و ظرفیت علمی و تکنولوژی جمهوری اسلامی ایران در حوزه دفاع سایبري است.

وي در ادامه گفت: سردار وحیدی ادامه داد كه علت مورد طمع و توطئه غرب قرار گرفتن سوریه، موضع گیری این کشور در مقابل تهدیدات و تجاوزات رژیم صهیونیستی است.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: به گفته وزیر دفاع، آمریکا و متحدانش به همراه برخی کشورهای عربی سوریه را به کانون تروریست ها تبدیل کرده اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار