کد خبر:۱۹۸۳۲۵
قائم مقام کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد:
فاصلهگرفتن از مردم با شرع و قانون اساسي سازگار نیست
قائم مقام کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ضرورت اتحاد و همبستگی براي خدمت به مردم گفت: مسئولان با وحدت و همدلي خدمات بهتري به مردم ارائه دهند؛ چراکه فاصلهگرفتن از مردم با شرع و قانون اساسي سازگار نیست.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از ياسوج، ارسلان جلالفرد روز گذشته در حاشيه بازدید از منطقه محروم تنگ آبشور بویراحمد، تصریح کرد: سرکشی و بازدید از مردم به ویژه روستائیان و افراد محروم از انتظارات بجای آنها از مسئولان خود است.
وي افزود: همانگونه که امام خمینی (ره) فرمودند، مردم ولینعمتان ما هستند که فاصله گرفتن از آنها نه با قوانین شرع سازگار است و نه با قانون اساسی، در نظام جمهوری اسلامی ما باید در خدمت به محرومان از هیچ کوششی دریغ نکنیم و پیوسته تا توانمند کردن آنان بکوشیم.
قائم مقام کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ضرورت اتحاد و همبستگی براي خدمت به مردم بیان داشت: مسئولان با وحدت و همدلي خدمات بهتري به مردم ارائه دهند.
جلالفرد، نتیجه کار خوب و خدمت به مردم را به دست آوردن رضایت مردم دانست و اظهار امیدواری کرد: روز به روز فاصله مسئولان و مردم نزدیک و نزدیکتر شود که این بهترین سرمایه است.
وي از آمادگي كميته امداد براي مشاركت در محروميت زدايي با همكاري ساير ادارات استان خبر داد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.