نوع نگاه و ایدئولوژی هر فرد زندگی وی را می‌سازد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۸۴۶۱
همسر شهید ایوب بلندی در دانشگاه شیراز:

نوع نگاه و ایدئولوژی هر فرد زندگی وی را می‌سازد

همسر شهید ایوب بلندی گفت: نوع نگاه و ایدئولوژی هر فرد زندگی وی را می‌سازد و چون هرکس یک نگاه خاص به زندگی دارد، یک روش خاص را برمی‌گزیند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، غیاثوند، همسر شهید ایوب بلندی مهمان امروز کافه ضیافت «ضیافت اندیشه» دانشگاه شیراز بود؛ وی در مورد همسر شهیدش گفت: شهید بلندی متولد 1339 در یک خانواده مذهبی است؛ وي دارای سه فرزند می باشد و جانباز 70 درصد بوده که در زمان جنگ ترکش خورده و شیمیایی شده بود. 
 
وي افزود: شهیدبلندی در طول عمر 70 بار عمل جراحی شد و دو مرتبه عمل باز قلب و دو مرتبه عمل باز مغز انجام داد؛ با اين حال همیشه لبخند بر لب داشت و من بعضی وقت ها خدا را در خنده های ایوب می دیدم.
 
همسر شهید ایوب بلندی تاكيد كرد: ايشان تا آخرین لحظه از جبهه ها دست نکشید؛ زیرا که او در آنجا خدای خود را یافته بود و این همین حرفی است که ما همه در زندگی به دنبال آن هستیم.
 
دلیل اینکه زندگی جوان های ما کم رنگ شده این است که هدف را گم کرده اند
 
غياثوند معتقد است كه دلیل اینکه زندگی جوان های ما کم رنگ شده این است که هدف را گم کرده اند.
 
وي با بیان خاطراتی از زندگی مشترک خود با شهید بلندی گفت: خانواده ها ضمن آموزش مکارم اخلاقی باید به جوانان یاد بدهند که در زندگی مشترک اجازه دهند که هرکس نقش و وظیفه خود را به درستی انجام دهد.
 
این همسر شهید ادامه داد: مردسالاری و زن سالاری در زندگی معنی ندارد.
 
غياثوند گفت: یک فرد باید بداند كه هر فرد به عنوان مرد و زن برای ورود به جامعه و خدمت به جامعه بايد زمینه هایی را در خود ایجاد کند تا بتواند نقش انسانی خود را ایفا کند و پرورش فرد دیگر را نیز عهده دار شود.
 
وي تصریح کرد: دختر و پسری که در جامعه زندگی می کنند حاصل پرورش خانواده ها است.
 
همسر شهید ایوب بلندی زمینه ساز عهده داری این وظیفه را حفظ نگاه، حجاب و توکل به خداوند بیان و خاطرنشان کرد: نوع نگاه و ایدئولوژی هر فرد زندگی وی را می سازد و چون هرکس یک نگاه خاص به زندگی دارد یک روش خاص برمی گزیند.
 
غياثوند در رابطه با ازدواج خود با یک فرد جانباز گفت: در ازدواج با جانباز شرایط خود را در نظر گرفتم و این شرایط ناشی از نوع نگاه من به زندگی بوده است.
 
در این ازدواج با خداوند معامله کردم
 
وي تصریح کرد: در این ازدواج با خداوند معامله کردم و آرامش در زندگی با شهید بلندی و رضایت از عملکرد خودم باعث آرامش روحی و رضایتمندی در زندگی‌ام شده است و حتی با وجود اینکه امکانات آسایشی را در زندگی نداشتم.
 
این همسر شهید با بیان اینکه در تمام زندگی انتظار شهادت همسرش را می کشیده است، گفت: انتظار رفتن فردی که تمام باور زندگی‌ات بوده است از سخت ترین خاطراتم مي باشد.
 
غياثوند دلیل اصلی تحمل این مشکلات را این نکته دانست که اگر فرد بفهمد برای چه آمده است و کجا می خواهد برود، می تواند با آرامش زندگی زیبایی را سپری کند.
 
وی گفت: با خود فکر کنیم که چرا برای خدا کار نمی کنیم؛ خدایی که دل همه در دست اوست، خدایی که اگر با او باشیم جوابمان را می دهد.
 
همسر شهید ایوب بلندی درمورد بدترین لحظات زندگی با شهید بلندی بیان کرد: مجروحیت های جسمانی ایشان قابل تحمل بود، ولی بدترین لحظات زمان موج گرفتگی شان بود.
 
غياثوند گفت: هر فردی دوست دارد همسرش بهترین رفتار را داشته باشد ولی فرد موج گرفته هر رفتاری می کند.
 
وی تصریح کرد: تنها شرط خوب زندگی کردن فهمیدن این مطلب است که برای چه آمده ایم.
 
این همسر شهید گفت: جوانان بدانند که انقلاب آسان به دست نیامده و همه مدیون شهیدان هستند و خوب زندگی کردن با تلاش و پشتکار و تفکر و توکل به دست می آید.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار