چند حلقه ضیافت در دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۸۶۴۶

چند حلقه ضیافت در دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد

چند حلقه ضیافت امروز در دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، حلقه های ضیافتی «مهارت های زندگی» و «ارتباط دوستانه با خدا»، حلقه معرفتی با موضوع امام زمان(عج) و حلقه کساء با حضور دانشجویان سادات از جمله حلقه های برگزار شده در برنامه های امروز ضیافت اندیشه علوم پزشکی شیراز بود.
 
حجت الاسلام کریمان، عضو نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حلقه ضیافتی «مهارت های زندگی»، به لزوم توجه به مسیر زندگی پرداخت و تصریح کرد: انسانی می تواند چشم امید به موفقیت و پیشرفت داشته باشد که بتواند مسیر زندگی خود را مشخص کند.
 
وی افزود: انسانی که در زندگی خویش، دلخوش پیش آمدهای اتفاقی است و حاضر نیست سختی راه را به خاطر رسیدن به هدف تحمل کند، نباید انتظار داشتن آینده ای تضمین شده را داشته باشد.
 
حجت الاسلام دهقان، عضو نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در معرفتی موضوع امام زمان (عج)، بهترین راه رسیدن به امام زمان (عج) و جلب رضایت ایشان را گناه نکردن دانست.
 
وی در حدیثی از پیامبر اکرم (ص) یادآور شد: بزرگترین عبادت در ماه رمضان ترک گناه است.
 
از خصوصیات بازر این حلقه معرفتی می توان به بیان داستان های زیبای دیدار امام زمان(عج) ذکر کرد.
 
عضو نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در حلقه «ارتباط دوستانه با خدا»، گفت: اصل عبادت خدا در لذت بردن از عبادت است و طبق سخن حضرت علی (ع) خدا را نه به بهانه بهشت و نه بخاطر ترس از جهنم؛ بلکه خدا را باید برای خدا عبادت کرد.
 
حجت الاسلام موفق بیان داشت: در این مسیر باید به موانع عبادت خدا توجه داشت که البته شیطان در کالبد مشکلات و موانع ظاهر می شود و انسان را از عشق به عبادت دور می کند.
 
از دیگر برنامه ها، محفل صمیمی کساء با حضور دانشجوان سادات بود که استاد بارزترین و مهم ترین خصوصیت را برای سادات، اخلاق نیکو و روی باز دانست.
پربازدیدترین آخرین اخبار