نزديك به 4 ميليون نفر در حلقه‌هاي صالحين هفتگي نشست دارند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۹۷۳۳
سردار نقدي:

نزديك به 4 ميليون نفر در حلقه‌هاي صالحين هفتگي نشست دارند

رئيس سازمان بسيج مستضعفين وظيفه بسيج را حفظ نيروي جوان و با نشاط در عرصه انقلاب دانست و ادامه داد: نزديك به چهار ميليون نفر در حلقه‌هاي تربيتي صالحين به طور هفتگي نشست دارند و اين كار فرهنگي بي‌نظيري در دنيا است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از مشهد، سردار نقدي ظهر امروز در افتتاحيه 40 سالن فرهنگي و 800 پايگاه مقاومت بسيج در استان خراسان رضوي، با بيان اينكه امروز درگير يك جنگ تمام عيار با تمام جهان استكبار هستيم و آنها همه ظرفيت‌هايشان را به ميدان آوردند تا به ايران ضربه بزنند، تصريح كرد: آمريكا از 33 سال سرشكستگي و عقب‌ماندگي خودش در مقابل ايران عبرت نگرفته است و شايد راه چاره‌اي هم نمي‌بيند.

وي ادامه داد: رئيس جمهور آمريكا به جاي اين شيطنت‌ها، دستور ارائه گزارش 33 ساله كارهاي آمريكا عليه ملت ايران را بدهد و اگر آن را بخواند خودش اعجاز خداوند را مي‌بيند و اسلام مي‌آورد.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين با اشاره به ماهيت شيطاني و پليد استكبار افزود: اميد استكبار اين است كه با ابزارهاي فرهنگي و غير اخلاقي جوانان را از راه به در كند و از طرف ديگر با فشارهاي اقتصادي آنها را از ادامه مسير انقلاب باز نگه دارد.

نقدي وظيفه بسيج را حفظ نيروي جوان و با نشاط در عرصه انقلاب دانست و ادامه داد: نزديك به چهار ميليون نفر در حلقه‌هاي تربيتي صالحين به طور هفتگي نشست دارند و اين كار فرهنگي بي‌نظيري در دنيا است.

وي با بيان اينكه براي قوام و ثبات اين كار برنامه‌هاي جانبي هم بايد داشت، گفت: صرفا برنامه‌هاي تربيتي براي حفظ و انسجام جوانان كفايت نمي‌كند، بلكه براي اوقات فراغت آنها نيز بايد برنامه داشت.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين ادامه داد: 450 مكان ورزشي با عنوان 9 دي در فضاي كشور ساخت مي‌شود كه بيش از 100 مورد آن در حال ساخت است و براي حوزه بسيج محلات هم يك ورزشگاه محلي و كوچك‌تر از اين سالن‌ها در نظر گرفتيم.

نقدي افزود: امروز اولين افتتاح گروهي اين سالن‌هاي ورزشي را از كنار حضرت ثامن‌الحجج داريم و تا پايان سال 91، 114 سالن ورزشي صالحين در استان خراسان رضوي افتتاح مي‌شود.

وي با اشاره به برنامه پنجم توسعه و لزوم ساخت حدود 3000 سالن ورزشي – فرهنگي طي پنج سال در خصوص افتتاح پايگاه‌هاي مقاومت بسيج بيان داشت: در سال 88 پايگاه‌هاي بسيج كمتر از 16 درصد محل‌هاي احداث شده در كشور بودند؛ اما با اختصاص يك درصد بودجه عمراني استان‌ها در هفته دفاع مقدس 12 هزار امين پايگاه طي اين دو سال افتتاح مي‌شود كه 800 مورد آن در استان خراسان رضوي امروز افتتاح شد.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين در خصوص هزينه ساخت اين مكان‌ها خاطرنشان كرد: 45 ميليارد تومان به صورت پيمانكاري هزينه ساخت اين سالن‌هاست؛ اما اين 56 هزار مترمربعي كه امروز در قالب 40 سالن ورزشي در استان افتتاح مي‌شود اغلب با امكانات و كمك‌هاي مردمي تامين شده كه تنها 10 درصد از يك درصد بودجه عمراني استان‌ها را به خود اختصاص داده است.
 
نقدي در پايان يادآور شد: در خود مشهد مقدس به عنوان پايتخت معنوي ايران كميته‌اي تشكيل شده است و با پيگيري اين كميته 50 حوزه و 500 پايگاه مقاومت بسيج در اين شهر ساخته خواهد شد. 
پربازدیدترین آخرین اخبار