ایجاد اشتغال در دستگاه‌های میناب رضایت‌بخش نیست
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۰۲۴۳
فرماندار میناب:

ایجاد اشتغال در دستگاه‌های میناب رضایت‌بخش نیست

فرماندار میناب گفت: ایجاد شغل در دستگاه های اجرایی میناب با وجود زمان طولانی با سهمیه هشت هزار فرصت شغلی، رضایت بخش نیست.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، مسعود قانعی فرد امروز در جلسه کمیته اشتغال که بین روسای ادارات میناب برگزار شد، با بیان اینکه درصد شغل ایجاد شده کمتر از 20درصد تعهدات شغلی است، اظهار داشت: ایجاد شغل در دستگاه های اجرایی میناب با وجود زمان طولانی با سهمیه هشت هزار فرصت شغلی رضایت بخش نیست.
 
وی در ادامه بیان داشت: به رغم اینکه دولت نهم هشت هزار فرصت شغلی را سمیه شهرستان اعلام کرد تاکنون هزار و 553 مشغولند که از این تعداد 1100 نفر مرد و 453 نفر زن هستند.
 
فرماندار میناب افزود: از ظرفیت های موجود شهرستان به جا استفاده نشده و در بحث اعتبار اختصاص یافته به دستگاه ها روسا را موظف کرد که خود به دنبال اعتبارات به استان حتی تهران بروند.
 
قانعی فرد گفت: 50 شغل شناسایی شده که با 2500 نفر بیکار جویای کار در بخش کشاورزی 955نفر دارای شغل می شوند.
 
در پایان این نشست از  سه دستگاه برتر در بحث ایجاد شغل تقدیر خواهد شد.
پربازدیدترین آخرین اخبار