استان گلستان در غم ماتم شهادت امیر المومنین (ع) سیاه پوش شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۰۵۱۷

استان گلستان در غم ماتم شهادت امیر المومنین (ع) سیاه پوش شد

مساجد و تکایا استان گلستان در شب شهادت مولای مظلوممان امیر المونین (ع) سیاه پوش شدند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، شب قدر، شبی است که سرنوشت بندگان تا یک سال رقم می خورد، شب آمرزش و توبه و استغفار است، شب بک یا الله گفتن و شب اجابت دعا است، شبی است که باید لحظه لحظه را غنیمت شمرد از اینرو مردم مومن و خدادوست استان گلستان همزمان با سراسر کشور امشب را نیز همانند شب نوزدهم تا سحر بیدارند و با حضور در مساجد و تکایا و حرم مطهرامامزادگان از پرودگار طلب آمرزش و نزول رحمت  می کنند.

سخنراني و برگزاري مراسم احيا از ساعت 23 با قرائت قرآن كريم، قرائت دعاي افتتاح و بيان اعمال شب‌هاي قدر توسط آیت الله میبدی آغاز مي‌شود.

سپس دعاي جوشن كبير توسط مداحان قرائت خواهد شد و با سخنراني آیت الله میبدی ادامه خواهد يافت.
 
مراسم مرثيه‌سرايي در ساعت ۱۰ دقيقه بامداد و مراسم احياء اين شب در ساعت ۳۰ دقيقه بامداد توسط آیت الله میبدی انجام مي‌شود.
 
همچنین مراسم بیست و یکم ماه رمضان در مصلی گرگان با سخنرانی آیت الله نورمفیدی، نماینده مردم گرگان در مجلس خبرنگان رهبری، در آستان امامزاده عبدالله گرگان با سخنرانی یکی از اساتید حوزه و دانشگاه از قم و در مسجد آذربایجانی های مقیم گرگان با سخنرانی آیت الله طاهری، نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس برگزار می شود.

شایان ذکر است، فردا دستجات و هیئت های سینه زنی و عزاداری نیز از مسجد جامع گرگان به سمت امامزاده عبدالله (ع) حرکت می نماید و مردم عزادار عش و محبت خود به امیر مومنان را نشان می دهند.
پربازدیدترین آخرین اخبار