قرآن کتابت شده هنرمند خوافی رونمايي شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۰۸۲۰
همزمان با هفتمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد

قرآن کتابت شده هنرمند خوافی رونمايي شد

قرآن کتابت‌شده حسن دادکریمی همزمان با شب‌هاي قدر و ماه نزول قرآن در هفتمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد رونمايي شد.
به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، حسن دادکريمي، هنرمند خوشنویس در خصوص قرآن کتابت‌شده خود که همزمان با شب‌هاي قدر و ماه نزول قرآن در هفتمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد رونمايي شد، تصریح کرد: اين قرآن با خط نسخ عربی که بسیار ساده و روان است در بیش از 600 صفحه کتابت شده است.

وی با بیان اینکه کار کتابت این قرآن در 14 ماه صورت گرفته بیان داشت: در ماه رمضان سال ۸۸ سوره «يس» و دو جزء قرآن را کتابت و در نمايشگاهي در معرض ديد علاقه مندان قرار دادم و همين کار عشق و علاقه اي در من ايجاد کرد که کتابت این قرآن را انجام دهم.

این هنرمند خوشنویس گفت: کتابت کل قرآن را از سال ۹۰ همزمان با لیالی قدر در ماه رمضان آغاز و و در دهه دوم ماه رمضان تکميل کردم.

دادکريمي با بیان اینکه انتظار دارم مسئولان در انتشار این قرآن کریم من را یاری کنند، گفت: پس از انتشار قرآن مذکور، نسخه اصلی آن را به آستان قدرس رضوی اهدا خواهم کرد. 
 
لازم به ذکر است، قرآن کتابت شده حسن دادکریمی با حضور سرپرست دفتر توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی خراسان رضوی، فرماندار و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد خواف همزمان با شب هاي قدر و ماه نزول قرآن رونمايي شد.
پربازدیدترین آخرین اخبار