آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۰۸۶۰
معاون برنامه ریزی استان زنجان خبر داد:

تحقق 50 درصدی مصوبات سفر مربوط به شهر سلطانیه

معاون برنامه ریزی استاندار زنجان از تحقق حدود 50 درصدی مصوبات سفر مربوط به شهر سلطانیه خبر داد.
ه گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، سعید عباسی در جلسه بررسی مشکلات و فرصت‌های گردشگری شهر سلطانیه از تشکیل جلسه در هر یک ماه در سلطانیه خبر داد و گفت: این جلسات در راستای ارتقای جایگاه و رشد و توسعه سلطانیه و بررسی موارد و مشکلات به صورت ریز و کاملا کارشناسی برگزار

می‌شود.

وی با بیان اینکه در گذشته نگاه مثبتی به سلطانیه شده است، ادامه داد: در سه دور سفر دولت به استان زنجان در مجموع 154 مصوبه به این شهر اختصاص داشته است.

عباسی با اشاره به اینکه تعداد 76 پروژه از مصوبات سفر با اعتبار 354 میلیارد و 500 میلیون ریال در شهر سلطانیه تحقق یافته است، افزود:  56 پروژه با 570 میلیارد ریال نیز در دست اقدام است.

معاون برنامه ریزی استاندار زنجان با بیان اینکه 18 پروژه با اعتبار 151 میلیارد تومان در دست پیگیری است، اظهار داشت: پنج پروژه نیز اقدام نشده است که با برآورد دقیق از سوی دستگاه‌های اجرایی اعلام خواهد شد.

در ادامه مدیرعامل آب و فاضلاب استان زنجان گفت: تامین آب شرب روستای ‌خرمدرق  به علت مشکلات تا به امروز نیمه کاره مانده است.

حسنی با بیان اینکه عدم همکاری مردم روستای ‌چنگوری مشکلات اصلی این پروژه است، ادامه داد: مردم این روستا با مشکل کمبود آب کشاورزی در این روستا مواجه بوده و خواستار تامین آب کشاورزی در این روستا هستند.

وی با اشاره به احداث یک چاه برای رفع مشکلات کشاورزی این روستا گفت: مردم این روستا از حفر این چاه قانع نبوده و خواستار حفر چاه‌های دیگری هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار