برنامهريزي مناسب در عرصههاي مختلف محروميت منطقه را كاهش مي دهد
به گزارش گروه اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، غفار اسماعيلي با بيان اين مطلب اظهار داشت: بسيج سازندگي با اجراي طرح هاي هجرت 3 در افزايش حس مسئوليت جمعي، شناسايي و ارتقاي استعداد جوانان و مشاركت مردمي، نقش بسزايي داشته است.
وي افزود: بسيج سازندگي با دو كاركرد فرهنگي و اجرايي و با توجه به نيازهاي مناطق محروم كشور، پتانسيل اجراي طرح هاي مختلف عمراني و سازندگي در كل سال را دارد و نبايد فصلي عمل كند.
نماينده مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اقدامات انجام شده در هشترود تاكيد كرد: اين نهاد مردمي در عرصه مرمت و بهسازي مدارس منطقه بسيار موفق عمل كرده و در سال هاي 86 و 87 در پروژه هاي آبرساني، گاز و راهسازي اقدام بسيج سازندگي قابل تقدير است.
اسماعيلي ضمن تاكيد بر محروميت هاي هشترود افزود: در بخش راه، اين منطقه جزو محروم ترين مناطق كشور است و در زمينه آب شرب با مشكل اساسي روبروست كه به نظر مي رسد با سرمايه گذاري مناسب و اجراي طرح هاي زيربنايي مي توان به ارتقاي استعدادهاي منطقه و رفع مشكلات دست يافت.
وي اظهار اميدواري كرد كه با برنامه ريزي و سرمايه گذاري مناسب در عرصه هاي مختلف كشاورزي، فراوري معادن، آب و خاك، انرژي و نيروگاه شاهد كاهش محروميت و بيكاري در منطقه باشيم.
به گفته اين نماينده مجلس، استان آذربايجان شرقي از نظر شاخص رشد جمعيت، با 17/1 درصد، رتبه دوم كشور را داشته، اما از نظر نسبت شهرنشيني رتبه يازدهم را ميان 30 استان كشور به خود اختصاص داده است؛ نرخ بيكاري اين استان نيز 6/5 درصد بوده است.
اسماعيلي به كارگيري جوانان در طرح هاي مختلف را بهترين سياست بسيج سازندگي در رفع محروميت ها و خدمات رساني به محرومان منطقه دانست و تصريح كرد: حضور چنين سازمان هايي كه با پشتوانه هاي مردمي خدمت رساني مي كنند در جامعه ضروري است./انتهاي پيام/