سيار: شاعر انقلاب اسلامی باید شعر انقلاب را جهانی كند
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۲۱۶۲
دومين جشنواره شعر انقلاب؛

سيار: شاعر انقلاب اسلامی باید شعر انقلاب را جهانی كند

یك شاعر جوان انقلاب اسلامی گفت: شاعران انقلاب باید شعر هایشان را در سطح جهانی به مخاطبان بشناسانند و از این طریق جریان انقلاب اسلامی را به سایر كشورها گسترش دهند.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، محمد مهدی سیار شاعر و یكی از برگزیدگان نخستین جشنواره شعر انقلاب گفت: هر شعری كه بعد از یك واقعه بزرگ تاریخی همچون انقلاب اسلامی خلق می شود به طور پنهان و آشكار متاثر از آن رخداد مهم خواهد بود.
 
وی ادامه داد: شاعر حقیقی كسی است كه بتواند یك تحول بزرگ همچون انقلاب اسلامی و تحولات انسانی پیش آمده از آن را در شعر هایش به درستی بیان كند.
 
این شاعر جوان انقلاب با بیان اینكه شعر آینده ایران شعر انقلاب است، افزود: شعر حقیقی معاصر نیز چیزی جز  شعر انقلاب نیست و زیبایی و معرفتی را كه در شعر انقلاب وجود دارد، در هیچ جریان شعری دیگری نمی توان یافت.
 
سیار نوع تعامل شاعران انقلاب اسلامی را با جریاناتی كه در اطراف او رخ می دهد، منحصر به فرد خواند و گفت: انقلاب اسلامی در حقیقت نوع تعامل هر فردی را نسبت  به جهان اطرافش تغییر داد و این تغییرات در شاعران و آثار آنان نیز موثر بوده است.
 
وی افزود: تحول در نوع نگاه و تعامل شاعران انقلاب اسلامی را در لایه های مختلف شعر های آنان از جمله زبان، اندیشه و عاطفه به خوبی می توان مشاهده كرد.
 
این شاعر در خصوص تفاوت یك شاعر انقلابی با دیگر شاعران اظهار عقیده كرد: شاعر انقلابی سعی می كند بیش از آن كه در مخاطبان از جهت تحولات سیاسی و اجتماعی اثر گذار باشد، ابتدا این  تحول و انقلاب را در خود ایجاد كند و تنها از این طریق است كه می تواند در جلب نظر و جذب مخاطبان عمومی موفق باشد.
 
سیار ادامه داد: شاعر انقلاب كسی است كه بتواند در عرصه های تجربه شده انقلاب متوقف نشود و به آینده انقلاب اسلامی توجه نشان دهد.
 
وی انقلاب اسلامی را گامی در جهت رشد و ترقی آینده كل بشریت خواند و گفت: انقلاب ما گامی ترقی آینده بشریت بوده است و انسان امروز چاره ای ندارد جز اینكه از مجرای این تحول بزرگ بگذرد.
 
لازم به ذكر است، محمد مهدی سیار متولد 1362 در استان فارس است.این شاعر جوان تا به حال مجموعه شعرهای «بی خوابی عمیق» (در قالب غزل و شعر نو) و «حق السكوت» كه عنوان برگزیده كتاب سال و كتاب فصل جمهوری اسلامی را بر خود دارد، منتشر كرده است.
 
گفتنی است، آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دومین جشنواره شعر انقلاب 10 مهر ماه اعلام شده است.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار