کد خبر:۲۰۲۲۰۹
برگزاری مسابقات کشتی دانشجویان دانشگاه پیامنور لرستان در کوهدشت
مسابقات کشتی آزاد و فرنگی انتخابی تیم دانشگاه پیامنور لرستان به میزبانی دانشگاه پیامنور کوهدشت برگزار شد.
یزدان سهرابی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، تصریح کرد: در مسابقات کشتی فرنگی و آزاد دانشجویان دانشگاه پیام نور لرستان که امروز در کوهدشت برگزار شد، 68 نفر از دانشجویان از شش مرکز دانشگاهی با یکدیگر به رقابت پرداختند.
مدیر اداره فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور لرستان بیان داشت: در پایان رقابت های کشتی آزاد در وزن 55 کیلوگرم محمد خلفوند از مرکز دورود، در وزن 60 کیلوگرم احمد پایاب از الیگودرز، در وزن 66 کیلوگرم رضا هدایت پور از پیام نور خرم آباد، در وزن 74 سیاوش حاتموند از خرم آباد، در وزن 84 کیلوگرم محسن حقی از الشتر، در وزن 96 کیلوگرم وحید گودرزی از پیام نور دورود و در وزن 120 کیلوگرم عبدالله شکریانی از کوهدشت بر سکوی قهرمانی این مسابقات ایستادند.
وی گفت: در پایان مسابقات کشتی فرنگی نیز در وزن 55 کیلوگرم مسلم خوشناموند از پیام نور خرم آباد و در وزن 60 کیلوگرم کیانوش مینایی، در وزن 66 کیلوگرم آیت رضایی، در وزن 74 فریدون گراوند، در وزن 84 کیلوگرم وحید رحمتی، در وزن 96 کیلوگرم محمد فیض اللهی و در وزن 120 کیلوگرم سعید گلی همگی از دانشگاه پیام نور کوهدشت بر سکوی قهرمانی اوزان مختلف این مسابقات ایستادند.
سهرابی خاطرنشان کرد: نفرات اول این مسابقات به عنوان تیم منتخب دانشگاه پیام نور لرستان در مسابقات کشتی آزاد و فرنگی دانشجویان دانشگاه های پیام نور سراسر کشور که از 16 تا 19 شهریور در کردستان برگزار می شود، به مصاف حریفان می روند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰