کد خبر:۲۰۲۴۳۵
افتتاح سالن چند منظوره دانشگاه پیامنور منجیل در هفته دولت
روز گذشته با حضور استاندار گیلان، سالن چند منظوره دانشگاه پیامنور منجیل به مساحت 1831متر افتتاح شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از رشت، روز گذشته به مناسبت هفته دولت، سالن چند منظوره دانشگاه پیامنور منجیل به مساحت 1831 متر با حضور استاندار گیلان افتتاح شد.
سعید صادقی، رئیس دانشگاه پیامنور منجیل در این مراسم گفت: این سالن به مساحت 1831متر است كه 1250 متر از این مساحت جهت استفاده از سالن ورزشی و 450 متر آن نیز جهت ساختمانهای جانبی و مکمل مانند ورزشهای شطرنج، دارت و مدیریت است.
وي تصریح کرد: همچنین 131 متر از آن شامل موتورخانه بوده که تجهیزات سرمایشی و گرمایشی است و حتی از آن به جهت فاز دوم این پروژه نیز مورد استفاده قرار خواهد گرفت که شامل کتابخانه، آمفی تئاتر و سلف سرویس و بخش اداری با قریب به 3000 متر خواهد بود.
رئیس دانشگاه پیام نور منجیل گفت: این ساختمان با اعتباری بالغ بر 950 میلیون تومان از اعتبارات متمرکز دانشگاه پیامنور و با عنایت ضیائی، رئیس دانشگاه پیامنور کشور، امام جمعه و فرماندار منجیل تاسیس شده است.
صادقی خاطرنشان کرد: این سالن ورزشی به صورت رایگان در اختیار جوانان منجیل قرار خواهد گرفت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰