«دار و دسته دارعلی» در راه است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۲۴۸۱

«دار و دسته دارعلی» در راه است

مجموعه کتاب‌های طنز «دار و دسته دارعلی» نوشته اکبر صحرایی به زودی از سوی انتشارات سوره مهر روانه بازار می‌شود.  
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»؛ مجموعه کتاب‌های طنز «دار و دسته دارعلی» نوشته اکبر صحرایی به زودی از سوی انتشارات سوره مهر روانه بازار می‌شود.
 
اکبر صحـرایی گفت: این اثر یک مجموعه ادامه‌دار سه جلـدی به نام «دار و دسته دارعلی» است، که «آمبولانس شتری»، «گردان بلدرچین‌ها»، «برانکارد دربستی» نام دارند و خمیر مایه آن‌ها طنز است.
 
وی اظهار داشت: این مجموعه در زمینه ادبیات پایداری است و ویژگی آن‌ها در این است که هر کدام شامل داستان‌های کوتاه و مجزا از یکدیگر است، اما در مجموعِ سه جلد آن که 64 داستان کوتاه را شامل می‌شود پیوستاری دیده می‌شود که در آن خوانش خاصی دنبال می‌شود.
 
صحرایی در پاسخ به اینکه چرا به طنز روی آوردید، گفت: اول اینکه طنز جذابیت‌ها و گیرایی بالایی دارد و هم چنین خودش می‌تواند جذابیت را بسازد، دوم؛ جان مایه ساختار زندگی ما ایرانیان طنز است و از آنجایی که جنگ نیز برای ما زندگی بود و در درون این زندگی واقعی طنز موج می‌زد، تلاش کردم آن لحظه ها را با ادبیات طنز آمیز بیان کنم. دلیل سوم این است که رویه خودم طنز است و روحیه طنزآمیزی دارم.
 
این نویسنده با تشریح کتابش، اذعان کرد: امروزه رمان‌ها و کتاب‌هایی در زمینه جبهه و جنگ رایج شده است واقع‌گرایانه است و بعد ادبیاتی آن خیلی ضعیف است، بنابراین در حالی که در ادبیات پایداری رگه‌های ادبیات کمتر به چشم می‌خورد، سعی کردم دفاع مقدس را با این ادبیات آشتی دهم و نوشته های مقاومت را بخشی از ادبیات معاصر بدانم، به نظر من اگر قرار است کتاب‌هایی مانند «نورالدین پسر ایران» و «پایی که جا ماند» و ... نوشته شود می‌بایست رمان‌هایی نیز در این زمینه نوشته شود.
 
گفتنی است از این نویسنده «خمپاره خواب آلود» و «آنا هنوز می‌خندد» از سوی انتشارات سوره مهر به چاپ رسیده که «خمپاره خواب آلود» به چاپ هفتم نیز رسیده است.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار