يادواره شهدای صنعت آلومينيوم در اراك برگزار می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۳۰۲۲
فردا؛

يادواره شهدای صنعت آلومينيوم در اراك برگزار می‌شود

مدیرکل بیناد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی از برگزاری يادواره 54 شهيد صنعت آلومينيوم در اراك خبر داد و گفت: این یادواره با هدف تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا و امام راحل و ترویج این مهم در اراک برگزار می‌شود.
حجت الاسلام حسن هنرمند در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در اراک، مهمترین راهکار مقابله با تهدیدهای استکبار را علیه جمهوری اسلامی ایران ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برشمرد و بیان داشت: امروز با توجه به شرایط موجود با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به جنگ تهدیدها و تحریم های دشمنان نظام و انقلاب مي رويم.

وی با تاکید بر جایگاه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه گفت: همه دستگاه های اجرایی استان باید در راستای نهادینه شدن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه همانند دوران جنگ هشت سال دفاع مقدس مشاركت داشته باشند.

هنرمند تصریح کرد: برگزاری یادواره های شهدا می تواند به ترویج این مهم کمک کند تا بتوانیم برای تعالی نظام و کشور گام های اساسی برداریم.
 
لازم به ذكر است، يادواره 54 شهيد صنعت آلومينيوم اراك به همت بنياد شهيد و امور ايثارگران استان و با حضور جمعی از مسئولان و خانواده‌های شهدا‌ و ايثارگران صنعت آلومينيوم فردا چهارشنبه 8 شهريورماه در سالن اجتماعات امام علی‌(ع) شهرستان اراک برگزار می‌شود.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار