وزير بهداشت در مراسم رونمايي از 8 داروي بيوتكنولوژيك:
صادرات داروهاي بيوتكنولوژيك ايران به 1000 ميليارد ريال مي رسد
وزير بهداشت گفت: امروز صادرات داروهاي بيوتكنولوژيك ما در كشور به 1000 ميليارد ريال رسيده است.
به گزارش خبرنگار دولت «خبرگزاري دانشجو»، مرضيه وحيد دستجردي امروز در مراسم رونمايي از هشت داروي بيوتكنولوژيك در نهاد رياست جمهوري با بيان اينكه امروز برگ زرين ديگري در تاريخ جمهوري اسلامي و خدمات دولت دهم ورق ميخورد، گفت: توليد هشت دارو با فناوري بالا و كيتهاي تشخيص آزمايشگاهي كه دستاورد بزرگ داروسازان و محققان و صنعت داروسازي است كار بزرگي از طرحهاي كلان دارويي ميباشد.
وي با اشاره به اينكه توجه جدي در بسياري از كشورها به صنعت داروسازي وجود دارد، افزود: صنعت داروسازي در بين 53 صنعت دنيا از نظر بازدهي سومين صنعت و از سودآورترين صنايع دنياست.
وزير بهداشت ادامه داد: تقويت صنعت داروسازي به خصوص در كشور ما با ريشههاي خوبي كه وجود دارد ميتواند در جهت تقويت اقتصاد ملي و روحيه خودباوري نقش داشته باشد.
وحيد دستجردي با تأكيد بر اينكه هفت قلم از اين داروهاي بيوتكنولوژيك بسيار پيچيده هستند، گفت: امروز ما اولين كشور منطقه در توليد داروهاي بيوتكنولوژيك و چهارمين كشور آسيا و دوازدهمين كشور در دنيا هستيم.
وي با بيان اينكه ارزش افزوده توليد داروهاي بيوتكنولوژيك نشان ميدهد كه هر چقدر در اين زمينه سرمايهگذاري كنيم چند برابر آن برداشت خواهيم كرد، تصريح كرد: امروز صادرات داروهاي بيوتكنولوژيك ما به هزار ميليارد ريال رسيده است.
وزير بهداشت با اشاره به تفاهم نامه بين وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشكي و معاونت علمي و فناوري رئيس جمهور در اسفند 88 و با هدف حمايت از تجهيزات پزشكي و توليد واكسن و دارو گفت: بعد از امضاي اين تفاهم نامه در خرداد سال 89 اولين فراخوان بزرگ براي توليد داروهاي بيوتكنولوژيك انجام شد و به دنبال آن 14 قلم از داروها در اين فراخوان پذيرفته و مورد تأييد قرار گرفت.
وحيد دستجردي ادامه داد: در ادامه در جلساتي كه با معاونان و مديران معاونت علمي فناوري رياست جمهوري برگزار شد اين طرحها مورد بررسي قرار گرفت و حاصل اين فراخوان باعث شد كه در چند ماه قبل شش دارو و امروز نيز هشت دارو رونمايي شود تا در نهايت تمام 14 قلم دارويي كه در فراخوان اول عنوان شده بود، رونمايي شود.
وي تصريح كرد: فراخوانهاي دوم، سوم و چهارم نيز به زودي انجام خواهد شد.
وزير بهداشت با بيان اينكه 328 قلم دارو و اقلامي از جمله واكسن و تجهيزات پزشكي و دارو در اختيار دانشمندان و صنعت داروسازي قرار گرفته است، گفت: 78 قلم فرآورده دارويي و واكسن، 69 قلم دارو، 9 قلم واكسن و 12 قلم تجهيزات پزشكي مورد تأييد قرار گرفته است و مابقي هم در حال بررسي است تا بتوانيم از اين طريق گام بزرگي برداريم.
وحيد دستجردي با بيان اينكه تهيه اين داروها و كيت ها سودآوري فراواني براي كشور به دنبال دارد، خاطرنشان كرد: براي تهيه اين داروها حداقل 110 تا 150 ميليون دلار ارز صرفهجويي خواهد شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.