دانشگاه بیرجند؛ میزبان همایش بین المللی «لرزه زمین ساخت»
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۳۲۲۴

دانشگاه بیرجند؛ میزبان همایش بین المللی «لرزه زمین ساخت»

مدیر گروه زمین شناسی دانشگاه بیرجند از برگزاری همایش بین المللی «لرزه زمین ساخت» در این دانشگاه خبر داد و گفت: این همایش بزودی در این دانشگاه برگزار می شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، ابراهیم غلامی امروز در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه، از برگزاری همایش بین المللی «لرزه زمین ساخت» در این دانشگاه خبر داد و گفت: این همایش بزودی در این دانشگاه برگزار می شود.
 
وی شناسایی و ارائه راهکارهای مقابله با مناطق واقع بر روی گسل ها از مهمترین اهداف برگزاری این همایش عنوان کرد.
 
مدیر گروه زمین شناسی دانشگاه بیرجند تصریح کرد: این دانشگاه در زمینه زمین شناسی با دانشگاه‌ های کمبریج انگلستان، دانشگاه ملی تایوان و دانشگاه پاریس فرانسه همکاری ‌های مطلوبی دارد و در حال حاضر در رشته زمین شناسی در دو گرایش زمین شناسی محض و کاربردی دانشجو می پذیرد.
 
غلامی اظهار داشت: با توجه به لرزه خیز بودن خراسان جنوبی در راستای برگزاری این همایش وضعیت لرزه خیزی استان بررسی و نقاط پر خطر شناسایی می شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار