کد خبر:۲۰۳۵۳۰
10 مهرماه؛

بیست و نهمین جشنواره فیلم كوتاه در اراك برگزار می‌شود

مسئول انجمن سینمای جوان استان مركزی گفت: بیست و نهمین جشنواره بین المللی فیلم كوتاه همزمان با تهران از 10 مهرماه به مدت سه روز در اراك برگزار خواهد شد.
به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، سعید عبدالحمیدی بیان داشت: بیست و نهمین جشنواره بین المللی فیلم كوتاه با هدف ترویج فرهنگ فیلمسازی در جامعه ایرانی و شناخت جوانان با فیلمهای کوتاه همزمان با تهران از 10 مهرماه به مدت سه روز در فرهنگسرای آیینه اراک برگزار می شود.
 
وی یكی از مهمترین و برجسته ترین رویدادهای هنری كشور را در حوزه فیلم و سینما دانست.
 
مسئول انجمن سینمای جوان استان مركزی زمان برگزاری جشنواره را 10 تا 13 مهرماه امسال اعلام کرد و افزود: محل برگزاری جشنواره و اكران فیلم ها فرهنگسرای آئینه است.
 
عبدالحمیدی گفت: استان مرکزی به خاطر برگزاری جشنواره های مختلف و متنوع در سال های گذشته از رشد قابل توجهی در حوزه تولید فیلم كوتاه برخوردار شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار