کد خبر:۲۰۳۸۹۵
نائب رئیس مجمع نمایندگان فارس:
تحریم و جنگ اقتصادی آخرین توطئه در راستای تضعیف جمهوری اسلامی است
نائب رئیس مجمع نمایندگان فارس گفت: آخرین توطئهای که دشمن در راستای تضعیف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پیش گرفته است، تحریمها و جنگ اقتصادی است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، داریوش اسماعیلی شب گذشته در جمع مردم روستای کفدهک شهرستان خرامه بیان داشت: هیچ کس شک ندارد که منبع و منشاء بیداری کشورهای اسلامی انقلاب اسلامی است و این همان پیام امام خمینی (ره) است که باید انقلاب را صادر کنیم.
وی ادامه داد: همه ما شاهد سرنگونی دیکتاتور مصر بودیم و حکومت مصر به دست مردم افتاد که این همان ارزش های انقلاب و آرزوهای مردم و مقام معظم رهبری بود.
نائب رئیس مجمع نمایندگان فارس ادامه داد: در طول 33 سال دشمن، تهدیدات زیادی در مسیر ما قرار ایجاد کرد؛ اما همه این تهدیدها تبدیل به فرصت شد و یکی از مهم ترین این تهدیدها جنگ هشت ساله حق علیه باطل بود.
اسماعیلی اضافه کرد: آخرین توطئه ای که دشمن در راستای تضعیف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پیش گرفته است، تحریم های اقتصادی و جنگ اقتصادی است.
یکی از مهم ترین ابزارهای جنگ اقتصادی، تحریم نفتی ما بود
وی گفت: یکی از مهم ترین ابزارهای جنگ اقتصادی، تحریم نفتی ما بود که به تمام دنیا اعلام کردند نباید از ایران نفت بخرید و هر کشوری که از ایران نفت بخرد، جریمه می شود.
نماینده مردم خرامه، سروستان و کوار تصریح کرد: تحریم های اقتصادی تبدیل به یک فرصت شده است و این تحریم ها باعث رونق تولید در کشور ما خواهد شد؛ اگرچه ما در این راستا 280 هزار شهید دادیم و تعداد قابل توجهی جانباز شدند، اما در این جنگ مبالغ زیادی از خزانه جمهوری اسلامی خرج جنگ شد.
اسماعیلی افزود: جنگ هشت ساله حق علیه باطل باعث استقلال نظامی ما شد و ما به عنوان یکی از کشورهای مدرن در ساخت سلاح های نظامی در جهان شده ایم و هیچ کشوری جرأت حمله کردن به ایران و تجاوز به خاک ایران را ندارد؛ اما این هزینه ها در برابر آن چیزی که بدست آوردیم ناچیز بود.
جنگ اقتصادی هم برای کشور ما هزینه دارد
وی ادامه داد: جنگ اقتصادی هم برای کشور ما هزینه دارد که گرانی ها و کم شدن فعالیت عمرانی در ایران همین هزینه ها هستند و حداقل نتیجه ای که این تحریم ها می تواند برای ما داشته باشد خودکفایی و تولید ملی در همه عرصه ها برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران می باشد.
اسماعیلی خطاب به مردم شهرستان خرامه گفت: افرادی که توان پرداخت وام های کشاورزی را نداشته اند و جریمه شده اند، به شرط شروع پرداخت اقساط ماهیانه، جریمه آنها بخشیده می شود.
نائب رئیس مجمع نمایندگان فارس در پایان با اشاره به برگزاری اجلاس عدم تعهد در تهران بیان کرد: روزنامه واشنگتن تایمز نوشت «برگزاری اجلاس غیرمتعهدها در تهران نشان داد که در رقابت مقبولیت و محبوبیت بین اوباما رئیس جمهور آمریکا و مقام معظم رهبری، مقام معظم رهبری پیروز این رقابت است» و این بزرگترین افتخاری است که نصیب مردم ما شده است واین امر باعث شادی روح شهدا شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰