بیش از 485 هزار جلد کتاب درسی در اختیار بانوان طلبه قرار می‌گیرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۳۹۲۸
در سال تحصیلی جدید؛

بیش از 485 هزار جلد کتاب درسی در اختیار بانوان طلبه قرار می‌گیرد

مسئول اداره چاپ و تامین کتب حوزه‌های علمیه خواهران از تهیه بیش از 485 هزار جلد کتاب برای طلاب خواهر در سال تحصیلی جدید خبر داد.
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، احمد شایانفر با اشاره به اینکه در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید کتب مورد نیاز طلاب و واحدهای حوزوی از سوی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران تهیه می شود، گفت: این کتب با تخفیف در اختیار طلاب قرار می گیرد.
 
وی تعداد کتب درسی سطح 2 (کارشناسی) حوزه های علمیه خواهران را 81 عنوان ذکر کرد و ادامه داد: برای طلاب سطح 2 (کارشناسی) 454 هزار و 500 جلد کتاب از سوی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران چاپ و یا خریداری شده که ارزش ریالی این کتب بالغ بر 22 میلیارد ریال است.
 
مسئول اداره چاپ و تامین کتب حوزه های علمیه خواهران تعداد عناوین کتب سطح 3 (کارشناسی ارشد) حوزه های علمیه خواهران را 58 عنوان برشمرد و افزود: شمارگان کتب خریداری و چاپ شده از سوی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران ویژه این دسته از داوطلبان به 31 هزار و 200 جلد می رسد که ارزش ریالی آن دو میلیارد و 300 میلیون ریال است.
 
شایانفر تعداد کتب درسی طلاب خواهر که از سوی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران به چاپ رسیده است را در مقطع سطح دو 47 عنوان و در مقطع سطح سه 20 عنوان ذکر کرد.
 
وی با بیان اینکه این کتب اکنون آماده ارسال به سراسر کشور هستند، یادآور شد: کتب طلاب و واحدهای آموزشی طی روزهای آینده به مناطق مختلف ارسال خواهد شد.
پربازدیدترین آخرین اخبار