کد خبر:۲۰۵۲۸۷
کرسی آزاداندیشی «اثرات زیارت قبور ائمه» در کربلا برگزار شد
کرسی آزاداندیشی با حضور دانشجویان و اساتید کاروان ایرانی با موضوع «اثرات زیارت قبور ائمه معصومین» در کربلا برگزار شد.
به گزارش گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»، روز گذشته کرسی آزاد اندیشی با موضوع اثرات زیارت قبور ائمه معصومین(ع) با حضور دانشجویان و اساتید کاروان دانشگاهیان تهران در کربلای معلی برگزار شد.
در این کرسی آزاداندیشی حجتالاسلام و المسلمین سیدجعفر رضوی به نمایندگی از بعثه مقام معظم رهبری در جمع دانشجویان و اساتید حضور داشت.
حجتالاسلام والمسلمین رضوی با اشاره به اینکه اسلام برای انسان حیات طیبه در نظر گرفته است، اظهار داشت: پیامبر اعظم(س) در شب معراج سوال کردند که اگر انسان بخواهد به حیات طیبه برسد، باید چه کاری انجام دهد که جبرئیل در جواب معیارهایی را از جمله یاد خدا به پیامبر رحمت معرفی کرد.
وی ادامه داد: به یاد خدا بودن به معنای ذکر است و برای تقرب باید ذکر و عمل با هم هماهنگ باشد، تا معنای واقعی یاد خدا بودن تحقق یابد.
نماینده بعثه مقام معظم رهبری در عراق با تاکید بر اینکه زیارت امام حسین(ع) تحولی را در درون زائر به وجود میآورد، تصریح کرد: زندگی متحولی که در سایه زیارت امام حسین (ع) و یاران آن حضرت در وجود زائر به وجود میآید، نشان دهنده استجابت دعوت خداوند از سوی انسان است.
وی افزود: بر این اساس اگر زائر در موقعیت گناه قرار گیرد و آن را قبول نکند، نشانه تحول خواهد بود.
در ادامه این کرسی آزاد اندیشی دانشجویان در مورد چگونگی افزایش حضور قلب در نماز، دلایل گریه بر مصائب امام حسین(ع) و ... به بحث و گفتوگو با یکدیگر پرداختند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰