هتاکی‌های دشمنان ناشی از احساس ضعف اردوگاه استکبار در برابر اسلام است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۵۴۲۰
انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه قم:

هتاکی‌های دشمنان ناشی از احساس ضعف اردوگاه استکبار در برابر اسلام است

 انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه قم در بیانیه‌ای ضمن محکومیت هتاکی به ساحت پیامبر (ص) آورده است: هتاکی‌های دشمنان ناشی از احساس ضعف اردوگاه استکبار در برابر اسلام است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه قم در بیانیه‌ ای انزجار خود را از دشمنان اسلام اعلام داشته و تاکید کردند: در راه حفظ اسلام و دستاوردهای آن از جمله نظام مقدس جمهوری اسلامی و مقام عظمی ولایت تا آخرین قطره از خون خود، مقاومت و پاسداری می کنند.
 
در این بیانیه آمده است: امروزه دشمنی با اسلام در دایره  وسیع تر، هم با روشهای سیاسی و تبلیغاتی، و هم با روشهای فرهنگی با جدیت دنبال می شود. نوشتن مقالات و کتب و تهیه فیلمهای اهانت آمیز نسبت به اسلام و نشر آن در محیط های اسلامی و غیراسلامی، نمونه های مبارزه فرهنگی با اسلام است. دولتهای استکباری مانند امریکا و انگلیس و امثال آنان، پولهای گزافی را در راه این خصومت های جنایت آمیز خرج می کنند و متأسفانه هستند نویسندگان و هنرمندانی که برای منفعت مادی، قلم و بیان و هنر خود را در معرض معامله گذارده و با سرکوب وجدان هنری و ادبی خود، در خدمت مقاصد شوم صاحبان قدرت قرار می گیرند.
 
در بخش دیگری از این بیانیه خاطرنشان شده است: یکی از الطاف الهی این است که هر اقدام دشمنان قسم خورده اسلام در رأسشان رژیم امریکا و شریر ترینشان عناصر صهیونیست اشغالگر فلسطین برای توهین یا ضربه زدن به اسلام، خود به عاملی برای شدت یافتن خشم مسلمانان و راسخ شدن اراده  آنان در دفاع از اسلام تبدیل می شود. نمونه بارز، ماجرای نوشتن کتاب شیطانی نویسنده مرتد و مهدورالدم انگلیسی است که دولتهای استکباری با این کار می خواستند اسلام را تضعیف کنند و خدای متعال برعکس خواسته آنان، این کار را موجب آبرو ریزی آنان قرار داد و امروزه نیز با پخش فیلم موهن به ساحت مقدس رسول اکرم(ص) تو دهنی محکمی از امت واحده اسلام خوردند.
 
در ادامه این بیانیه تاکید شده است: این حرکات خصمانه، ناشی از احساس ضعف اردوگاه استکبار در برابر اسلام است. صلابت اسلامی و پایداری ملت مسلمان ایران و فریادهای تندرآسای بت شکن قرن و فضل و نصرت الهی که آن عبد صالح و یارانش را همواره شامل بود، موجب شد که صدور اندیشه انقلابی اسلام که دشمن به شدت از آن در هراس بود، از همان راههایی که آنان برای جلوگیری ازصدور انقلاب یا ضربه زدن به آن فراهم کرده بودند، تحقق یابد و مظلومیت ملت ایران و تحمل شداید، موجب اثبات حقانیت این ملت بزرگ و گسترش دامنه انقلاب در بسیاری از کشورها شود و به مسلمانان جهان، عزم راسخ تر و احساس هویت اسلامی بیشتری ببخشد.
 
در بخش دیگری از بیانیه آمده است: دشمنان اصلی ما هنوز هم مشغول مقابله با این انقلابند. از آن روزی که این انقلاب، هیچ چیز جز شخص امام نداشت، آنها با این انقلاب شروع به مبارزه کردند و تا امروز که انقلاب، به قدرت یک حکومت مقتدر در همه جای دنیا اثر گذاشته است - اثر سیاسی، اقتصادی، انسانی و فکری و در داخل هم امروز به فضل پروردگار، حکومت ما یکی از مقتدرترین حکومت هایی است که در طول این قرون، در این کشور حکم رانده اند، هنوز که هنوز است این مبارزه ادامه دارد و مبارزه میکنند.
 
انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه قم به عنوان بزرگترین تشکل دانشجویی در سطح استان قم طی این بیانیه به صراحت اعلام می کند این جوانان انقلابی در راه حفظ اسلام و دستآورد های آن از جمله نظام مقدس جمهوری اسلامی و مقام عظمای ولایت تا آخرین قطره از خون خود، مقاومت و پاسداری می کند.
پربازدیدترین آخرین اخبار