ارائه خدمات مطلوب به دانشجویان خوابگاهی افزایش یابد
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۵۵۱۴
رئیس کمیسیون دانشجویی استان مرکزی:

ارائه خدمات مطلوب به دانشجویان خوابگاهی افزایش یابد

رئیس کمیسیون دانشجویی استان مرکزی گفت: ارائه خدمات به دانشجویان خوابگاهی امری ضروری است که مسئولین فرهنگی دانشجویی باید در این زمینه دقت کنند و خدمات خود را افزایش دهند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اراک، فرهاد اسکندری روز گذشته در نشست هماهنگی کمیسیون دانشجویی استان بیان داشت: توجه به مشکلات اقتصادی و معیشتی دانشجویان در خوابگاه‎ها به منظور فراهم کردن زمینه های لازم برای رفاه دانشجویان توسط مسئولین صورت پذیرد.

وی از افزایش ارائه خدمات به دانشجویان خوابگاهی و باز بینی کیفیت خوابگاههای دانشجویی در استان خبر داد و گفت: این مهم باید در دستور کار مسئولان دانشگاهها قرار گیرد تا کیفیت خوابگاهها از حد استاندارد پایین نرود.

رئیس کمیسیون دانشجویی استان مرکزی، با تاکید بر اینکه در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید قرار داریم گفت: باید با تقويت و اعمال مديريت فرهنگي در خوابگاه ها و قانونمند كردن آن برای دانشجویان جدید الورود ثبت نام خوابگاهها و جلسه توجیهی و اسکان خانواده های دانشجویان در حد مطلوبی انجام شود تا خانواده ها دغدغه اسکان فرزندانشان را نداشته باشند.

اسکندری در ادامه از تعیین نرخ خوابگاه های دانشجویی استان خبر داد و تصریح کرد: طی بازرسی های به عمل آمده توسط دستگاه های مرتبط در امر تعیین نرخ خوابگاه‌های دانشجویی در استان، نرخ استفاده از خوابگاه‌های دانشجویی در هر نیمسال تحصیلی در دانشگاه‌های دولتی 2 میلیون و 500 هزار ریال و در دانشگاه آزاد اسلامی مبلغ 2 میلیون و 700 هزار تا 3 میلیون و یکصد هزار ریال تعیین شده است.

وی قیمت نرخ خوابگاه های دانشجویی را وظیفه فرمانداران هر شهرستان عنوان کرد و افزود: این نرخ مذکور مختص شهرستان اراک است و دیگر نرخ خوابگاه های دانشجویی شهرستان های استان را فرمانداران مشخص می کنند.

رئیس کمیسیون دانشجویی استان تعیین به وضعیت فیزیکی خوابگاه های دانشجویی در استان پرداخت و گفت: وضعیت خوابگاه های دانشجویی محصول چه عواملی است که مسئولان باید با چاره اندیشی نسبت به مسایل صنفی و رفاهی دانشجویان بیش از پیش تلاش نمایند.

اسکندری تراکم بالای خوابگاه های دانشجویی را موجب افت تحصیلی دانشجویان دانست و گفت: تراكم دانشجو در خوابگاه ها موجب افت تحصيلي و مسائلي ديگر در دانشجويان شده است که مشکلاتی از قبیل مشکل عاطفی و روحی برای دانشجویان ایجاد شده است.

گفتنی است، در این نشست اعضای کمیته خوابگاه های دانشجویی با همکاری شورای صنفی به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود در خصوص پیگیری وضعیت خوابگاه های دانشجویی دانشگاه ها پرداختند.
پربازدیدترین آخرین اخبار