کد خبر:۲۰۶۵۹۵
نماینده ولی فقیه در لرستان:
آمریکاییهای احمق برای مرگ یک سفیر حرمت قائلند، اما برای پیامبر (ص) حرمت قائل نیستند
نماینده ولی فقیه در لرستان گفت: آمریکاییهای احمق برای مرگ یک سفیر ددمنش و منحوس حرمت قائلند، اما برای پیامبر (ص) حرمت قائل نیستند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، حجت الاسلام سید احمد میرعمادی امروز در آستانه هفته دفاع مقدس در دیدار با جمعی از فرماندهان و کارکنان نیروهای مسلح استان لرستان در محل بیت نمایندگی ولی فقیه تصریح کرد: آمریکایی ها به اندازه یک کودک سه ساله ایرانی عقل ندارند و به قدری احمق هستند که برای مرگ یک سفیر ددمنش و منحوس حرمت قائلند، اما برای پیامبر (ص) حرمت قائل نیستند.
وی ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، از دفاع مقدس به عنوان تجلی ارزش های الهی و دینی تعبیر کرد و افزود: مسئله ولایت پذیری و تبعیت از امام و رهبری از ویژگی های برجسته دفاع مقدس است؛ به گونه ای که یک ارتباط معنوی بین رزمندگان و امام در جبهه ها وجود داشت و در حالی که امام اصلا در جبهه حضور فیزیکی نداشت، اما با یک جمله امام رزمندگان حماسه می آفریدند.
امام جمعه خرم آباد با اذعان به اینکه روح امام راحل در تمام جبهه ها حاکم بود، گفت: دلدادگی و دلسپاری رزمندگان به امام خمینی (ره) از برجستگی های جنگ ماست؛ از این رو، یکی از ارزش هایی که باید به نسل جوان منتقل شود، نقش امام راحل در دفاع مقدس است.
میرعمادی از استقامت و ایستادگی به عنوان یکی از ثمرات مهم دفاع مقدس نام برد و ادامه داد: وقتی که اسلام آمد، خیرات و برکات با خود آورد و دفاع مقدس نیز منشا تمام خیرات و برکات در ایران اسلامی بوده است.
وی با اشاره به اینکه اگر بگوییم که بیداری اسلامی از دستاوردهای دفاع مقدس ماست حرف بی راهی نزده ایم اضافه کرد: هشت سال دفاع مقدس به جهانیان آموخت که حیات یک ملت در گرو صبر، استقامت و پایداری است.
نماینده ولی فقیه در لرستان هویت دینی بخشیدن به نیروهای مسلح و تثبیت و اقتدار جمهوری اسلامی ایران را از دیگر دستاوردهای دفاع مقدس دانست و یادآور شد: دنیا اراده کرده که رژیم سوریه را سرنگون کند، اما نمی توانند و تحلیل آنها این است که اگر ایران نیروهای نظامی خود را از سوریه بیرون بکشد، می توانند رژیم سوریه را سرنگون کنند و این نشان دهنده این است که آنها از قدرت و عظمت ایران آگاه هستند.
میرعمادی شکست ابهت شرق و غرب را از دیگر دستاوردهای هشت سال دفاع مقدس نام برد و متذکر شد: شکست ابهت غرب و شرق موجب شده است که ملت ها جرات پیدا کرده و در مقابل استکبار جهانی بایستند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰