کد خبر:۲۰۶۸۹۴

600 ميليارد تومان اوراق مشارکت پتروشيمي منتشر مي شود

مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی اعلام کرد: 600 میلیارد تومان اوراق مشارکت صنعت پتروشیمی با هدف توسعه این صنعت ارزش آفرین پاییز امسال منتشر خواهد شد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی«خبرگزاری دانشجو»،عبدالحسین بیات گفت:مجوز انتشار اوراق مشارکت صنعت پتروشیمی صادر شده است.

بیات افزود: بانک عامل منتشر کننده این اوراق به زودی اعلام خواهد شد و هموطنان می توانند با سرمایه گذاری های مطمئن خود، مسیر توسعه و پیشرفت صنعت پتروشیمی را بیش از پیش هموار کنند.

وی ادامه داد: بدون تردید تامین مالی پروژه ها و طرح های توسعه ای پتروشیمی می تواند رشد اقتصادی را به همراه آورد و توسعه این صنعت و ایجاد تنوع در محصولات، همگام با سرمایه گذاری های جدید، تکمیل زنجیره ارزش این صنعت را محقق خواهد کرد.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی تصریح کرد: همگام با اجرای برنامه پنجم توسعه، برنامه‌ توسعه صنعت پتروشیمی ایران تا افق 1404 مشخص و در این برنامه آمایش سرزمین، توسعه‌ عدالت محور و استفاده از تمام توان کشور در نظر گرفته شده است.

بیات با بیان این که اصل 44 قانون اساسی ضامن رهایی اقتصاد کشور از وابستگی دولتی و ایجاد اقتصاد رقابتی است، اظهار داشت: با اجرای این اصل و خصوصی سازی در صنعت پتروشیمی، این صنعت به صنعتی پویا و رقابتی تبدیل شده است.

وی گفت: شرکت ملی صنایع پتروشیمی از تمام شرکت های پتروشیمی حمایت می کند و همواره پشتیبان شرکت های بخش خصوصی خواهد بود. بیات افزود: دولت باید فرصت های سرمایه گذاری را افزایش دهد تا سرمایه گذاران با علاقه بیشتری در این صنعت با ارزش به سرمایه گذاری بپردازند و باید با برنامه ریزی های کلان، از خام فروشی جلوگیری کنیم و محصولات تکمیلی را در کشور تولید و نفت را به عنوان یک ثروت ملی صیانت کنیم. به گزارش شانا، کارشناسان انرژی بر این اعتقادند که مناسب ترین استراتژی توسعه پایدار صنعت پتروشیمی مشارکت سرمایه گذاران بخش خصوصی است و مشارکت های جدید همزمان با واگذاری واحدهای پتروشیمی به بخش خصوصی می تواند رسیدن به چشم انداز صنعت پتروشیمی در افق 1404 را آسان سازی کند.

بر پایه این گزارش، سرمایه گذاری انجام شده از ابتدای پیدایش صنعت پتروشیمی ایران تا سال 1368 حدود 5 میلیارد دلار بود که این رقم تا پایان برنامه توسعه سوم کشور به 27 میلیارد دلار رسید. این روند رو به رشد ادامه یافت؛ در برنامه چهارم این رقم 14 میلیارد دلار بود و در نتیجه کل سرمایه گذاری انجام شده از سال 1342 تا 1389 به بیش از 46 میلیارد دلار رسیده است.

بر اساس آمار اعلام شده، 15 طرح به ارزش 5.4 میلیارد دلار تامین مالی و 13 طرح نیز از محل صندوق توسعه ملی به ارزش 8.4 میلیارد دلار نیز تامین اعتبار شده است.

همچنین 27 طرح به ارزش 17 میلیارد دلار و 14 طرح به ارزش 5.6 میلیارد دلار نیز از طریق انجام گواهی مسدودی ارزی مصوب شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار