رمز موفقت رزمندگان اسلام تبعیت از ولایت بود
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۶۹۳۵
فرمانده دوران دفاع مقدس:

رمز موفقت رزمندگان اسلام تبعیت از ولایت بود

یکی از فرماندهان دوران دفاع مقدس گفت: رمز پیروزی ایران و رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس تبعیت از ولایت بود.
به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از روابط عمومی سپاه قم، سردار ابوالفضل شکارچی شب گذشته در حاشیه بازدید از نمایشگاه یاد یاران در قم ابراز داشت: با توجه به اینکه از سال 59 در جبهه‌ها حضور داشتم خاطرات فراوانی از آن دوران دارم که نمی‌توان همه آنها را در چند جمله خلاصه کرد.

وی افزود: اگر امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی در بین همه کشورهای جهان همچون خورشید می‌درخشد و افتخار دنیا اسلام محسوب می‌شود به دلیل از خودگذشتگی مردان و زنانی است که به خاطر اسلام از همه هستی خود گذشتند تا اسلام ناب محمدی احیا شود.

این فرمانده دوران جنگ تحمیلی با بیان اینکه امروز برکات فداکاری‌های رزمندگان اسلام در تمام جهان دیده می‌شود گفت: شهدا و جانبازان در رأس قله این افتخارآفرینی قرار داشته و امروز هرچه در ملت ایران در اختیار دارند به دلیل مجاهدت‌های آنان است.

وی ادامه داد: بزرگ‌ترین شاخصه شهدای عزیز ما ولایت مداری و تبعیت از رهبری امام خمینی(ره) بود و امروز هم موفقیت جهان اسلام به همین عامل بستگی دارد یعنی هرچه این تبعیت از ولایت بیشتر شود میزان موفقیت‌ها نیز بیشتر شده و در صورت کم رنگ شدن این تبعیت، از میزان پیشرفت‌ها کاسته می‌شود.

شکارچی رمز موفقیت جمهوری اسلامی ایران را در دوران جنگ ولایت‌مداری رزمندگان دانست و افزود: این رمز بزرگ باید به نسل جدید معرفی شود و در این صورت نظام مقدس اسلامی و جهان اسلام به تمام خواسته‌های خود یعنی تحقق زمینه‌سازی حکومت جهانی حضرت مهدی(عج) خواهند رسید.

این فرمانده دفاع مقدس با اشاره به خاطرات خود در دوران جنگ گفت: شهید غلام علی غلامی در عملیات بدر در سال 63 پای خود را در میدان مین از دست داد اما با وجود اصرارهای فراوان مبنی بر بازگشت به پشت جبهه، خط مقدم را ترک نکرد و در سال 65 نیز در عملیات کربلای پنج حتی برای تولد فرزند خود باز نگشت و در همان عملیات هم به شهادت رسید.

وی افزود: نکته جالب توجه در این میان این بود که روزی این خاطره را برای یک گزارشگر نقل کردم و او با چشمان گریان مرا در آغوش گرفت و گفت من فرزند همان شهید هستم.

شکارچی خاطرنشان کرد: فردای قیامت شهدا از ما سوال خواهند کرد که پس از جنگ چه کرده‌ایم بنابراین باید توجه داشته باشیم که یکی از رسالت‌های مهم ما استمرار خط سرخ شهدا تا رساندن پرچم انقلاب به دست صاحب اصلی آن است و این کار نیز جز با اطاعت بی قید و شرط از نائب بر حق آن حضرت یعنی ولی فقیه زمان امکان پذیر نخواهد بود.
پربازدیدترین آخرین اخبار