برگزاري گردهمايي بزرگ دانشجويان شاهد و ايثارگر در قم
ظريفيان در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در قم، اظهار داشت: در اين گردهمايي از يك دانشجوي برگزيده كشوري، سه دانشجوي برگزيده در سه مقطع كارشناسي، ارشد و دكتري و همچنين يك مقاله برتر تقدير به عمل خواهد آمد.
دبير ستاد برگزاري گردهمايي دانشجويان شاهد و ايثارگر با اشاره به توزيع فراخوان مقالات در مراكز آموزش عالي استان افزود: محورها و موضوعات مقاله نويسي شامل رسالت دانشجويان شاهد و ايثارگر در پاسداري و ترويج انديشه هاي سياسي امام راحل، پيگيري همگاني مطالبات مقام معظم رهبري و توليد علم و نهضت نرم افزاري، رسالت دانشجويان شاهد و ايثارگر در نهضت آزادانديشي، پاسداري و ترويج فرهنگ ايثار و شهادت، اسلامي كردن دانشگاه ها، صدور ارزش هاي انقلاب و اجراي نوآوري و شكوفايي و نوسازي معنوي جامعه و دانشگاه است.
وي در ادامه تصريح كرد: هم اكنون براي انجام هماهنگي هاي لازم و برگزاري هر چه بهتر اين گردهمايي، پنج كميته علمي، اجرايي، پشتيباني، نظارت و ارزيابي و اطلاع رساني در قم تشكيل شده است.
ظريفيان در پايان خاطرنشان كرد: اين گردهمايي يازدهم اسفندماه جاري در سالن اجتماعات موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره) و با سخنراني رئيس بنياد شهيد كشور برگزار خواهد شد./انتهاي پيام/