ترس دشمنان ما از ماهیت انقلاب است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۷۷۹۷
مسئول تائید صلاحیت سپاه ناحیه تاکستان:

ترس دشمنان ما از ماهیت انقلاب است

مسئول تائید صلاحیت سپاه ناحیه تاکستان ترس دشمنان را از ماهیت انقلاب عنوان کرد و گفت: چیزی که باعث شد انقلاب ما از نقطه صفر به اوج قله‌های افتخار برسد، این است که ملت ایران هرگز از نقش ولایت فقیه غافل نشده است.
به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از قزوین، عاملی صبح امروز در مراسم بزرگداشت هفته دفاع مقدس که در بخش اسفرورین استان قزوین و در کانون فرهنگی تربیتی امام خمینی (ره) این شهر برگزار شد،  تصریح کرد: ترس دشمنان ما از ماهیت انقلاب ماست.
 
وی افزود: دشمنان ما پی برده اند که  انقلاب اسلامی منافع آنان را به خطر می اندازد، به همین دلیل است که سعی در خدشه دار کردن ماهیت انقلاب دارند.

مسئول تائید صلاحیت سپاه ناحیه تاکستان بیان داشت: غربیان در بلند پروازی های خود به این فکر می کردند که با تحریم اقتصادی می توانند باعث بد بین شدن ملت ایران به ولایت فقیه شوند؛ اما نمی دانستند که ملت ایران نه تنها از حمایت رهبری شانه خالی نمی کند؛ بلکه تحریم ها را تبدیل به فرصت می کند.

عاملی با اشاره به اینکه دشمنان ما می خواستند دین را از سیاست جدا کنند، تاکید کرد: امام (ره) دروغ بودن و بطلان این ادعا را ثابت کردند؛ چراکه ایشان تمام نظریات تئوری خود را در عرصه عمل نمایان کردند.
 
وی تصریح کرد: چیزی که باعث شد انقلاب ما از نقطه صفر به اوج قله های افتخار برسد، این است که ملت ایران هرگز از نقش ولایت فقیه غافل نشده است.
 
مسئول تائید صلاحیت سپاه ناحیه تاکستان در پایان به مسائل جنگ تحمیلی پرداخت و افزود: جنگ تحمیلی نبرد بین دو کشور نبود؛ بلکه جنگ دنیا علیه انقلاب اسلامی بود، چراکه دشمنان ما خود بیان کردند که انقلاب ما روزی جهان را متحیر خواهد کرد.

عاملی گفت: ما آغاز گر جنگ نبودیم و فقط به دفاع از خود پرداختیم، که همانا این امر دستور صریح قرآن کریم است.

در ادامه عسگری، جانباز هشت سال دفاع مقدس به بیان خاطراتی از سال های جنگ و اسارت  پرداخت.
پربازدیدترین آخرین اخبار