کد خبر:۲۰۷۸۸۸
در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل صورت گرفت:

توافق اعضای 1+5 برای مذاکره درباره برنامه هسته ای ایران

کشورهای 5+1 شامل آمریکا، روسیه، بریتانیا، فرانسه،آلمان و چین، عصر پنج شنبه در پی سخنرانی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی گرد آمدند و درباره برنامه هسته ای ایران رایزنی کردند.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از الحیات، کشورهای 5+1 شامل آمریکا، روسیه، بریتانیا، فرانسه، آلمان و چین، عصر پنج شنبه در پی سخنرانی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی گردهم آمدند و درباره برنامه هسته ای ایران رایزنی کردند.
 
کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل اعلام کرد که طرح جدیدی برای آغاز مذاکرات با ایران ارائه شده است که مورد توافق اعضای 1+5 می باشد.
 
بنیامین نتانیاهو روز پنج شنبه در سخرانی سالانه اش در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل گفت: تنها راه مسالمت آمیز برای ممانعت از دستیابی ایران به بمب اتمی تعیین یک خط قرمز روشن از سوی جامعه بین المللی برای ایران است.
 
پیش از این نیز وزیر امور خارجه روسیه ضمن اعلام حمایت از برنامه های هسته ای ایران گفته است که تحريم‌هاي غرب وسیله‌ای است برای اعمال فشار بر جمهوري اسلامي ایران تا این کشور برنامه انرژي هسته‌اي‌ خود متوقف کند.
 
این در حالی است که امریکا و برخي هم‌پیمانان این کشور ادعا مي‌کنند که فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای ایران جنبه نظامي دارد.
 
امريکا، اسرائيل و برخي از کشورهای غربی بارها ايران را به دنبال کردن اهداف نظامي در برنامه انرژي هسته‌اي متهم کرده‌اند.
 
ايران ضمن رد اين ادعاها، تاکيد می‌کند که به عنوان يکي از امضاکنندگان متعهد پيمان منع گسترش تسليحات اتمي (ان پي تي) و يکي از اعضاي آژانس بين المللي انرژي اتمي، از حق استفاده از فن‌آوري هسته‌اي براي دستیابی به اهداف صلح‌آميز برخوردار است.
 
آژانس بين المللي انرژي اتمي تاکنون بارها از تاسيسات هسته‌اي ايران بازديد کرده، اما هرگز مدرک‌ دال بر انحراف برنامه انرژي هسته‌اي تهران به سوي توليد تسليحات اتمي پيدا نکرده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار