به گزارش «شبكه خبر دانشجو» جان كري، سناتور دموكرات و رئيس كميسيون روابط خارجي سناي آمريكا (شنبه) در سفري از پيش تعيين شده وارد دمشق شد و با بشار اسد، رئيس جمهور سوريه ديدار و در خصوص مسائل منطقه اي گفت و گو كرد.
آسوشيتد پرس در اين خصوص نوشت: اگر چه سوريه با سياست هاي آمريكا در منطقه مخالف است و بر خلاف خواست هاي منطقه اي اين كشور عمل مي كند، اما پس از گذشت سال ها تنش بين اين دو كشور، در حال حاضر زمينه هاي خوبي براي رفع اختلافات به وجود آمده است.
سوريه برخلاف سياست هاي منطقه اي آمريكا كه از تمامي سياست هاي رژيم صهيونيستي بي چون و چرا حمايت مي كند، از مقاومت و گروه هاي حماس و جنبش جهاد اسلامي پشتيباني مي كند.
در سال 2003 نيز سوريه به شدت مخالف حمله آمريكا و ناتو به كشور عراق بود.
باراك اوباما، رئيس جمهور آمريكا خواهان برقراري ارتباط با سوريه است، بنابراين سناتور دموكرات خود را به دمشق اعزام كرده است تا در خصوص مسائل دو جانبه و ديگر مسائل منطقه مذاكره كنند.
دولت آمريكا همچنين اعلام كرد: طي هفته آينده نيز مقامات دولت اوباما با اعضاي سفارت سوريه در آمريكا ديدار و در خصوص مسائل اختلافي بين دو كشور گفت و گو خواهند كرد.
در سال 2005 و پس از ترور رفيق حريري، رئيس جمهور لبنان، دولت بوش سفير خود را از دمشق فراخواند و سفارت آمريكا نيز در سوريه تعطيل شد.
جان كري پيش از سفر خود به دمشق با يادآوري اين مسئله ابراز اميدواري كرده است كه سفارت آمريكا در دمشق بازگشايي شود.
اگر چه دولت اوباما در اين منطقه خواهان ايجاد ارتباط با كشورهايي است كه مخالف سياست هاي آمريكا هستند اما به نظر مي آيد اين سياست ها پوششي باشد براي ايجاد امنيت رژيم صهيونيستي و تثبيت جايگاه اين رژيم در منطقه خاورميانه.
باراك اوباما كه هنوز شعار «تغيير» را بر لب دارد، در تمامي اظهار نظرهاي خود از متحد استراتژيك خود يعني اسرائيل حمايت كرده است.
اين پشتيباني حتي در خصوص جنگ 22 روزه نيز خود را نشان داد، بسياري از سازمان ها و نهادهاي حقوق بشري، عملكرد صهيونيست ها را در جنگ غزه محكوم كرده و آن را نمونه بارزي از جنايت جنگي و نسل كشي در قرن 21 دانستند./انتهاي پيام/