اوضاع بد اقتصادی و مسائل سیاست خارجی دو موضوع اصلی در کانون دعواهای انتخاباتی آمریکا قرار دارد، این اوضاع موج انتقادها علیه سیاست های دولت باراک اوباما را به همراه داشته است.
گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ سایه سنگین بحران اقتصادی بر دعواهای انتخاباتی آمریکا اوضاع بد اقتصادی و مسائل سیاست خارجی دو موضوع اصلی در کانون دعواهای انتخاباتی آمریکا قرار دارد. اوضاع بد اقتصادی و مشکلات خاص آمریکا در منطقه خاورمیانه موج انتقادها علیه سیاست های دولت باراک اوباما را به همراه داشته است.
در حالی که فقط شش هفته به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باقی مانده، رقابت رامنی و اوباما وارد مرحله جدی شده است .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر ، اوضاع بد اقتصادی و مسائل سیاست خارجی دو موضوع اصلی در کانون دعواهای انتخاباتی آمریکا قرار دارد. اوضاع بد اقتصادی و مشکلات خاص آمریکا در منطقه خاورمیانه موج انتقادها علیه سیاست های دولت باراک اوباما را به همراه داشته است.
از یک طرف میت رامنی نامزد جمهوری خواهان با استناد به آمار اقتصادی رقیبش اوباما را به بی کفایتی و ناتوانی در مدیریت بحران متهم کرده و از طرف دیگر با توجه به مشکلات سیاست خارجی آمریکا در خاورمیانه همه مشکلات مربوط به کم آوردن آمریکا در خاورمیانه را گردن اوباما می اندازد.
میت رامنی می گوید: رئیس جمهور تحولات خاورمیانه را فراز و فرودهای مسیر می خواند در حالی که سفیر ما در لیبی کشته شده است، نامزد اخوان المسلمین در مصر روی کار آمده اوضاع در سوریه، پاکستان و افغانستان هم طرف دیگر قضیه است .
بحران اقتصادی آمریکا هم واقعیتی است که کارشناسان و روزنامه نگاران آمریکایی به آن اذعان دارند و در عین حال می گویند رامنی هم نمی تواند اوضاع را بهبود بخشد.
به عقیده کارشناسان، آمریکا مشکلات اقتصادی زیادی دارد با این وجود هیچ یک از دونامزد دموکرات و جمهوری خواه آمریکا برنامه ای برای بهبود اوضاع اقتصادی کشور ندارند ، کسری بودجه کشور بسیار افزایش پیدا کرده و 30 میلیون بیکار و 50 میلیون فقیر از پیامدهای رکود اقتصادی آمریکا ست .
در کنار انتقاد از دو کاندیدای ریاست جمهوری، اصل برگزاری و ساختار انتخابات آمریکا هم همچنان مورد نقد محافل سیاسی و رسانه ای جهان قرار دارد.
در نگاه رسانه ها عملا سرنوشت انتخابات آمریکا را نه رای مردم بلکه پول سرمایه داران و شرکت های بزرگ تعیین می کند.
بررسی های بنیاد سان لایت نشان می دهد که بیش از سه چهارم از 465میلیون دلار کمک به مبارزات انتخاباتی آمریکا از منابعی تهیه شده که در قوانین قبلی جرم بوده و این کمک ها باعث می شود تا کاندیدای پیروز در خدمت منافع این کمک کنندگان قرار گیرند .
مردم آمریکا اکنون در شرایط سخت و دشواری قرار گرفته اند پیروز هر یک از کاندیداها با توجه به ساختار پیچیده قدرت در آمریکا نمی تواند منجر به تغییر در این کشور شود .
در حالی که نامزدهای میلیاردر انتخابات ریاست جمهوری آمریکا درگیر تبلیغات پر هزینه انتخاباتی خود هستند، مردم ایالت های این کشور با فقر دست و پنجه نرم می کنند.
بیش از 46 میلیون نفر در آمریکا زیر خط فقر زندگی می کنند؛ کشوری که مدعی است ثروتمندترین کشور جهان است.
درآمد خانواده ها بسیار کاهش یافته، مالیات ها بیشتر شده اند و نرخ بیکاری نیز همچنان روند صعودی دارد. در این میان، ایالت می سی سی پی بیشترین نرخ فقر را در مقایسه با سایر ایالت های آمریکا دارد.