کد خبر:۲۲۳۹۶۷
نگاهی به بحران اقتصادی جهانی ماه‌های گذشته؛

سیاست‌هایی که ریاضتی ماندند

به نظر می‌رسد سیاست‌های ریاضتی پی در پی کشورهای غربی نتوانسته بحران اقتصادی را درمان کند و تنها فشار مضاعفی بر اقشار ضعیف تحمیل کرده‌ است.
سیاست‌هایی که ریاضتی ماندند

گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ با نگاهی گذرا به اقتصاد جهان در سال گذشته میلادی، مشخص می شود که لحظات تاریک و چالش برانگیز بسیاری در سال 2012 وجود داشته است.

 

نرخ بیکاری در منطقه یورو در ماه نوامبر به بالاترین حد خود رسید؛ با اعمال تدابیر ریاضتی توسط دولت های منطقه یورو، نرخ بیکاری احتمالاً باز هم امسال در این منطقه افزایش پیدا خواهد کرد.

 

تعداد بیکاران در منطقه یورو در ماه فوریه به بالاترین حد در 15 سال گذشته رسید؛ در این ماه بیش از 17 میلیون نفر در منطقه یورو بیکار بودند و میانگین نرخ بیکاری در 17 کشور عضو منطقه مالی یورو به 10.8 درصد رسید؛ این در حالی است که نرخ بیکاری در میان جوانان به مراتب بالاتر می باشد و میانگین آن به 21.6 درصد رسیده است. در میان کشورهای عضو، اسپانیا با نرخ بیکاری 23.6 درصد از بالاترین نرخ بیکاری و اتریش با نرخ بیکاری 4.2 درصد از پایین ترین نرخ بیکاری برخوردار است.

 

همچنین لسلو آندور، کمیسر اروپا در امور اشتغال با اشاره به تبعات بحران اقتصادی و رکود بر اشتغال، تاکید کرده بود که میزان بیکاری در اتحادیه اروپا به بالاترین میزان در دو دهه گذشته رسیده و «وضعیت اجتماعی نیز در حال تخریب است.»

 

بنگاه های اقتصادی به دنبال راه گریزی از چالش اقتصاد پیش رو هستند؛ مهمترین اپراتورهای مخابرات در اروپا جهت ایجاد شبکه‌های مخابراتی مشترک ملی با یکدیگر گفت و گو می کنند و این امر جهت مقابله با بحران اقتصادی صورت می گیرد.

 

بانک مرکزی آمریکا نیز از بازار کار این کشور ابراز نگرانی کرده و آن را نامناسب ارزیابی نموده و تصریح کرده است که دولت اوباما به اقداماتی فوری و موثر برای مقابله با این وضعیت و اصلاح آن نیاز دارد.

 

این شرایط نامناسب اقتصادی در حالی ایجاد شده که دولت های این کشورها طی ماه های متوالی اجرای سیاست های اقتصادی ریاضتی را در پیش گرفته اند و از هزینه های عمومی و درآمد کارمندان خود کاسته اند؛ با این وجود هنوز تغییر چشم گیری رخ نداده و ما تنها شاهد سیاست های ریاضتی بی حاصل هستیم که یکی پس از دیگری اتخاذ می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار