کد خبر:۲۰۹۲۱۳
رئیس جمهور در همايش ملي طلايه‌داران فرهنگ ترافيك:

توده های مردم اگر اجرای قانون را باور نداشته باشند حاکمیت به سعادت نمی رسد

احمدی نژاد گفت: اگر توده‌هاي مردم به اجراي قوانين باور نداشته باشند حتي اگر حاکمیت قانون بهترين قانون‌ها و مجريان را داشته باشد به سعادت نخواهد رسید.
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، رييس جمهور صبح امروز در همايش ملي طلايه‌داران فرهنگ ترافيك با بيان اينكه همه ملت‌ها به دنبال سعادت، خوشبختي، رفاه و امنيت هستند، گفت: از عوامل اصلي سعادت و پيشرفت يك ملت حاكميت كامل قانون است و هر اقدام مثبتي تنها در حاكميت قانون امكان تحقق دارد.

احمدي نژاد افزود: اگر در كشوري حاكميت قانون وجود نداشته باشد حتي اگر همه مسئولان و مديران تلاش كنند و بهترين برنامه‌ها را براي تحقق پيشرفت داشته باشند، امكان پيشرفت وجود نخواهد داشت.
 
وی با بيان اينكه قانون بايد عادلانه و عالمانه بوده و ضمن برآورده كردن تماميه نيازها، مانع از تخلفات و دست‌اندازي عده‌اي قليل شود، اظهار داشت: اجراي مناسب قوانين از جمله عوامل حاكميت قانون در جامعه است و در اين راستا مجريان بايد هم قانون را به خوبي بشناسند و هم به درستي به آن عمل كنند.

رييس‌جمهور ادامه داد: بهترين قوانين اگر توسط مجرياني اجرا شود كه اين قوانين را باور ندارند هيچ تأثيري در پيشرفت جامعه و حاكميت قانون نخواهد داشت.

احمدي‌نژاد همراهي عموم مردم را از ديگر عوامل حاكميت قانون عنوان كرد و گفت: اگر توده‌هاي مردم به اجراي قوانين باور نداشته باشند و در آن مشاركت نكنند حتي اگر بهترين قانون‌ها و مجريان را داشته باشد به انجام نرسيده و سعادت حاصل نخواهد شد.

رييس‌جمهور خاطر نشان كرد: ممكن است در برخي مواقع قوانين و مجريان نقص‌هايي داشته باشند، اما به واسطه پايبندي بدنه اجتماعي، اجراي قوانين به بهترين شكل در جامعه به اجرا مي‌رسد.

احمدي‌نژاد با بيان اينكه شرط اصلي در اجراي درست قانون همراهي و قانون‌مداري توده‌هاي مردم است، گفت: نقش مردم در اجراي قوانين بسيار ويژه و ممتاز است زيرا هنگامي كه مردم وارد اجراي برنامه و قانون مي‌شوند تمام نواقص يا اثر كاستي ديگران كاهش مي‌يابد.

رييس‌جمهور با اشاره به اينكه براي برقراري عدالت و ساختن كشور اگر بهترين برنامه و قانون و مجريان وجود داشته باشند، اما جايگاهي براي مشاركت مردم نباشد، آن كار به انجام نخواهد رسيد، گفت: در بخش‌هاي مختلف از جمله صنعت، تجارت، كشاورزي و فرهنگ اگر قرار است پيشرفتي حاصل شود بايد تك تك مردم پاي اجراي آن ايستاده و خودشان آنرا اداره كنند.

احمدي‌نژاد با اشاره به اينكه كشور را بايد توده‌هاي مردم اداره كنند، تصريح كرد: در هر كشوري كه راه براي حضور توده‌هاي مردم و مشاركت و همراهي آنان در مديريت جامعه گشوده شد، موفقيت حاصل شده است.

رييس‌جمهور در ادامه ترافيك و كنترل حوادث ترافيكي را يكي از زيباترين عرصه‌هاي مشاركت مردم برشمرد و خاطر نشان كرد: آمار كشته‌هاي حوادث رانندگي در سال 84 نزديك به 27 هزار و 800 نفر بود كه اگر قرار بود با همان روند پيش مي‌رفت در حال حاضر بايد شاهد بيش از 50 هزار كشته در اين گونه حوادث مي‌بوديم در حالي كه امروز اين آمار كمتر از 20 هزار نفر است و بايد به گونه‌اي برنامه‌ريزي و هدف‌گذاري كنيم كه طي 3 الي 4 سال اين رقم به كمتر از 10 هزار كاهش يابد.
احمدي‌نژاد با بيان اينكه هنر بخش راهنمايي و رانندگي و راهبر ناجا اين بود كه در اين عرصه راه را براي مشاركت مردم گشود و جامعه رانندگان و مردم نيز پاي كار آمدند، افزود: طرح هميار پليس يكي از ابتكارات زيباي راهنمايي و رانندگي براي ايجاد فرهنگ ترافيكي در كشور است؛ جوانان و نوجوانان كشور صادق‌تر و پايبندي آنها به قانون بيشتر است و بكارگيري اين سرمايه هاي كشور موجب اين نتيجه درخشان شده است.

رييس‌جمهور گفت: اين مسير بايد ادامه پيدا كند تا به روزي برسيم كه كمترين آمار تلفات را از حوادث رانندگي داشته باشيم.

احمدي‌نژاد با بيان اينكه يك ملت، نوع نگاه، نظام ارزشي، همدلي، همراهي و وحدت خود زنده است، اظهار اميدواري كرد: به جايي برسيم كه همه توان و انديشه ملت ايران متحد و هماهنگ در همه بخش‌ها فعال شده و سرعت پيشرفت كشور را چندين برابر كند.

رييس‌جمهور ضمن تقدير از همه دست‌اندركاران و مديران عرصه ترافيك كشور و مردم تصريح كرد: جوانان و نوجوانان ايران اسلامي پيشتاز و پيشگام ساختن كشور هستند.

پيش از سخنان احمدي‌نژاد سردار احمدي‌مقدم فرمانده نيروي انتظامي و سردار مؤمني فرمانده راهنمايي و رانندگي ناجا گزارشي از برنامه‌ها و اقدامات انجام شده و هدف‌گذاري‌هاي آينده در حوزه فرهنگ ترافيكي كشور ارائه كردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار