کد خبر:۲۱۰۲۵۰
مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان مرکزی:
اهداف کلان بسیج دانشجویی با همگرایی دانشجویان بسیجی به دست میآید
مسئول سازمان بسیج دانشجویی مرکزی با تاکید بر ضرورت همگرایی بین دانشجویان فعال بسیجی گفت: با همگرایی دانشجویان فعال بسیجی میتوان به اهداف کلان بسیج دانشجویی دست یافت.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اراک، مجتبی صدیقی 20 مهرماه در همایش دفاتر بسیج دانشجویی دانشگاه های استان مرکزی که به همت سازمان بسیج دانشجویی این استان و با حضور اعضای فعال و مسئولان دفاتر بسیج دانشجویی دانشگاه های استان مرکزی در سپاه روح الله این استان برگزار شد، با تاکید بر ضرورت همگرایی بین دانشجویان فعال بسیجی تصریح کرد: با توجه به ایجاد تغییرات در ساختار بسیج دانشجویی این گردهمایی ضرورت داشت که در اراک برگزار شود.
وی افزود: باید هماهنگی، همگرایی و جهت گیری واحد در بسیج دانشجویی ایجاد شود تا بتوان به اهداف و رویکردهای کلان بسیج دانشجویی و با همفکری و برنامه ریزی منسجم برای رسیدن به اهداف کلان گام برداشت.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان مرکزی بیان داشت: تشکیل شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان، برگزاری انتخابات شورا، برنامه های ابلاغی در بسیج دانشجویی و تشکیل و تکمیل حلقه های صالحین از مهمترین اهدف برگزاری این گردهمایی است.
صدیقی گفت: با توجه به شرایط و تحولات منطقه داخلی و جهانی کشور رویکردهای بسیج دانشجویی باید بررسی و تحلیل شود.
این گردهمایی با هدف مطالبه گری، عدالت خواهی و اجرای منویات رهبر معظم انقلاب برای دانشجویان و تعامل بسیج دانشجویی با مسئولا حوزه ها و پایگاه ای دانشجویی دانشگاه ای استان برگزار شد.
در این نشست مسئولان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان بسیج دانشجویی استان، اعضای فعال دانشجویان بسیجی استان را در خصوص برنامه های اجرایی و ابلاغی سال تحصیلی 91 توجیه کردند.
لازم به ذکر است، در این نشست مسئولان دفاتر بسیج دانشجویی استان نیز به ارائه راهکارها و پیشنهادات لازم برای برگزاری هر چه بهتر برنامه های دفاتر بسیج دانشجویی و بیان مشکلات پرداختند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰