کد خبر:۲۱۰۵۷۲

مراسم توديع معارفه نماینده ولی فقیه در سپاه تاکستان برگزار شد

مراسم توديع ومعارفه نماينده ولي فقيه سپاه، صبح امروز با حضورحجت الاسلام رضواني مسئول نمايندگي ولي فقيه در سپاه صاحب الامراستان وهيات همراه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قزوین، مراسم توديع ومعارفه نماينده ولي فقيه سپاه باحضورحجت الاسلام رضواني مسئول نمايندگي ولي فقيه در سپاه صاحب الامراستان و هيات همراه درسالن آمفي تئاتر فرمانداري تاکستان برگزار شد.
 
در ابتداي مراسم سرگرد مسلم لطفي زاده فرمانده سپاه ناحيه تاکستان ضمن خيرمقدم با اشاره به ماموريت هاي سپاه و بسيج در جهت مبارزه با انحرافات و تهديدات نرم دشمن گفت: در حال حاضر جنگ و تهديد دشمن تهديد نرم و در جبهه فرهنگي است و تلاش می کنند جوانان و قشر عظيم و پوياي جامعه را گمراه کنند.
 
وی افزود: ما باید با تلاش و کوشش و جديت در راه مقابله با مکر و حيله هاي دشمن اين جبهه را نيز فتح کنيم و آگاهي و بصيرت اقشار مختلف جامعه را بالا ببريم.
 
در ادامه حجت الاسلام رضوانی، انقلاب اسلامي را برگرفته از انقلابهاي توحيدي عنوان کرده و افزود: مبناي حرکت وانقلاب بايد اسلام باشد يعني شريعت و آيين بايد دوبال يک انقلاب باشند. انقلابی دوام دارد که داراي محتواي اسلامي است.
 
وی اضافه کرد: عامل مهم ديگر رهبري نظام است. در انقلاب توحيدي رهبري را کسي بر عهده دارد که در همه مسائل دين در الويت باشد. ولايت و رهبري از عوامل مهم و زير بنايي يک انقلاب توحيدي است.
 
نماینده ولی فقیه در سپاه استان، درادامه مردم را از عوامل مهم ديگر در يک انقلاب توحيدي عنوان کرده وگفت: همه مردم بخصوص عده اي که برجستگي دارند مانند روحانيون و علما نقش بسيار مهمي در پيشبرد اهداف انقلاب ونقش بر آب کردن توطئه هاي دشمنان دارند.
 
وی بیان کرد: روحانيون به عنوان خواص در جامعه اسلامي بايد مردم را در تمام زمينه ها آگاه کرده وشرايط را خوب شناخته وباتوجه به شرايط با بصيرت و آگاهي عمل کنند و بعد از شناختن شرايط بايد هزينه پرداخت کنند. همانطور که پيامبر اعظم (ص) هزينه هاي سنگيني در گسترش اسلام پرداختند وشکنجه هاي زيادي را تحمل کردخواص جامعه نيز اين شرايط را درک کرده و با توجه به آن به ارشاد و راهنمايي مردم بپردازند.
 
حجت الاسلام رضواني همچنين به روحانيون تاکيد کرد تا دشمنان نقابدار را شناسايي کرده وودر برابر آنها باهوشياري عمل کنند و در اين زمينه غفلت نکنند چون دشمن در غفلت به هدفش مي رسد.
 
ايشان در پايان از خواص به عنوان فرماندهان جنگ نرم و مشعلدار ياد کرده و افزود: اين خواص جامعه هستند که با استفاده از مشعل هدايتي که در اختيار دارندهم خودشان راه را تشخيص ميدهند وهم به ديگران نشان مي دهند و دراين زمان در اين اقتصاد مقاوتي مردم را آگاه کنند تادر برابر دشمن کم نياورده و عر صه را خالي نکنند.
 
در پايان ضمن تقدير و تشکر از زحمات حجت الاسلام بيگدلي، حجت الاسلام محمد جواد زهرايي به عنوان نماينده ولي فقيه در سپاه ناحيه تاکستان منصوب شد
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار