به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از العالم، گزارش منابع خبری میانمار حاکی از آن است که شمار قربانیان غرب میانمار از 6 آبان تاکنون به 213 تن از جمله کشته شدن 84 نفر و نیز زخمی شدن 129 تن دیگر رسیده است.
در ناآرامی های جدید در میانمار، 2 هزار و 950 خانه، 14 مرکز دینی و هشت آسیاب بر اثر آتش سوزی تخریب شده است.
منابع محلی اعلام کردند این ناآرامی ها که از مینبیا گسترش یافت، به آواره شدن بیش از 20 هزار نفر منجر شده است.
این در حالی است که برخی خبرها حاکی است که تا روز جمعه (5 آبان) شمار کشته شدگان مسلمانان روهینگیا به دست بودائیان افراطی در موج جدید ناآرامیهای فرقهای در ایالت راخین در غرب میانمار به بیش از یکصد تن رسیده است.
تنش در سراسر ایالت راخین افزایش یافته و مسلمانان مجبور شدهاند تا به اردوگاه های اضطراری واقع در شهر سیتوه مرکز این ایالت متواری شوند.
به دنبال ادامه ناآرامی ها، سازمان ملل به اخیرا هشدار داد اگر ناآرامی های اجتماعی متوقف نشود، اصلاحاتی که از سوی دولت اجرا میشود، احتمالا به خطر میافتد.
برخی گزارش ها حکایت از آن دارد که نیروهای ارتش میانمار بنزین در اختیار بودائیان قرار میدهند تا خانه های روستاییان مسلمان را به آتش کشیده و آنها را مجبور به ترک خانه های خود کنند.
دولت میانمار که از اکثریت بودائیان تشکیل شده است، مسلمانان روهینگیا را به رسمیت نشناخته و آنها را در زمره مهاجران غیرقانونی قرار داده است.
این در حالی است که گفته میشود مسلمانان روهینگیا اجدادی ایرانی، ترکی، بنگالی و پشتون دارند که در قرن هشتم به میانمار مهاجرت کردهاند.
جاي ذوالفقار علي خالي است که ببيند که زن و کودک مسلمان ميکشند و ما هنوز زنده ايم...
آخه مگه بايد چقدر مسلمان بکشند که ما به خودمون بيايم؟ دينمونه ميگه به کمک مسلمانان بشتابيد مخصوصا در زمان جنگ